Вести:

субота, 5. новембар 2016.

Зоран Влашковић: Албанска промоција фашизма у Либану!

субота, 5. новембар 2016. | КМ новине 0

"У владању одређеним регионима Американци су следили Хитлерово политику па су Албанце из редова терориста, неписмене и нешколоване, довели на власт, Тачи, Харадинај, Весељи..."

Са округлог стола у Либану.


















Пише: Зоран Влашковић



  • Фашизам Едите Тахири надмашио Хитлера!

У Либану, је 4. новембра, одржан округли сто посвећен дијалогу Београда и Приштине, на коме је Едита Тахири, такозвана министарка задужена за дијалог са Београдом у "Влади Косова", директно промовисала и пропагирала хитлеров фашизам! Та промоција хитлеровог фашизма дочарана је и документована речима нешколоване Тахири - ''да Албанци нису волели Јосипа Броза Тита због југословенског карактера, његове антифашистичке борбе'', и са њеном тврдњом ''да је Албанцима најбоље било под Немачком'', (то јест, под фашизмом) јер су у том периоду сви они ( Албанци) живели у једној држави и да су волели фашисте.

Мемед Градица је био у фашистима и почива са немачком капом фашисте

И тада под Хитлеровим фашизмом и данас под америчким тероризмом у пракси се дешавају исте ствари! Хитлер је нешколоване и неписмене Албанце именовао на власти, да сарађују са њима, фашистима и тако владао одређеним просторима. Веома успешно , тада са Шабаном Палужом, Меметом Градицом... који су, као и 98 % одсто Албанаца, били са фашистима.

За њу је фашизам демократија
Такозвана министарка из Приштине Едита Тахири, апсолутно неписмена, јер је нешколована, и данас заговара управо тај фашизам, који је однео у Европи 60 милиона живота у Другом свбетском рату. Има ли већег пљувања цивилизације у Европи од оваквих антицивилизацијских отпадника и изрода!?

Албанци данас на власти, који су били терористи, подигли су вођама албанских фашиста и споменике на којима се на самим споменицима виде албански фашисти са капама немачких фашиста! Величанствено у срцу Европе данас! Од стварања такозваног независног Косова Америка и део ЕУ на таквом Косову поодавно подржавају албански међународни тероризам и фашизам и ништа друго!

Отворена подршка фашизму. Албанац из јужног дела К. Митровице

У владању одређеним регионима Американци су следили Хитлерово политику па су Албанце из редова терориста, неписмене и нешколоване, довели на власт, Тачи, Харадинај, Весељи... који данас сигурно не промовишу економски развој, демократију, цивилизацију... већ управо оно шта подржава такозвана неписмена министарка Едита Тахири.

Ако коза лаже, рог не лаже ;Азиз Жиливода са униформом немачких фашиста и немачким оружјем

Чињеница да нико у Европи није осудуо Тахиријеву подршку фашизму, онда све говори јасно и отворено да се Америка и део ЕУ на оваквом тзв. независном Косову искључиво залажу за антицивилизацију, антидемократију, фашизам... И успевају у томе!



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине