Вести:

четвртак, 27. октобар 2016.

Зоран Влашковић: На самиту НАТО фашиста у Приштини, Пљували УН, Србију, демократију и цивилизацију!

четвртак, 27. октобар 2016. | КМ новине 0

Зоран Влашковић: На самиту НАТО фашиста у Приштини, Пљували УН, Србију, демократију и цивилизацију! На тродневни самиту НАТО терориста и фашиста у Приштини, 21 – 23 октобар Пљували и понижавали ОУН, Србију, демократију и цивилизацију!

#NATO, #samit, #Pristina, #Kosovo, #Metohija, #Srbija, #Gora, #teoristi, zlikovci, napadaci, ubice, km, novine,

















Пише: Зоран Влашковић



У Приштини је завршен тродневни самит НАТО терориста и фашиста из 21 земље, чланице ове антицивилизацијске зликовачке алијансе. То је био 93. семинар Росе - Ротх у организацији Парламентарне Скупштине НАТО-а, на којој суделују изасланици из 21 земље чланице НАТО-а и земаља партнера. На семинару Росе-Ротх, који је трајао три дана (21. – 23. октобар) било је близу 100 учесника , укључујући и готово 70 изасланика из 21 земље чланице НАТО-а и земаља партнера. Главна тема семинара је, како се наводи, еуроатланска перспектива Косова, а изасланици Парламентарне скупштине разматрали су политичку, социо-економску и сигурносну ситуацију.

Припадници неонацистичке НАТО алијансе на састанку са вођом шиптарских терориста са Косова и Метохије.

У суштини самит НАТО терориста и фашиста у Приштини, јасно је ставио до знања да је злочиначко зликовачка алијанса бомбардовала Србију 1999. да би отела део њене територије и на њој створила мафијашко терористичку творевину звану Косово. Самит бриселских зликоваца отворено је пљувао и погазио ОУН и Р – 1244 не поштујући из ње никакве одлуке већ су мимо ОУН отворено поджали Оружане снаге Косова (албанске терористе). НАТО зликовци никад нису поменули да је Кфор на Косову дошао одлуком ОУН, већ су увек истицали НАТО ће ово, НАТО ће оно.... уз јасну подршку терористичким, такозваним Оружаним снагама Косова.

Припиадници терористичке УЋК углавном су обукли униформе тзв "косовске полиције", Америка и НАТО здушно помагали и осмислили сваки потез.


Бриселски злотвори су истински успели да од Косова створе терористичко мафијашко легло, јер је Косово данас, по глави становника, највећи извозник тероризма и терориста у свету. Албански терористи са Косова упадају у Македонију и ибијају званичне македонске органе власти, прете Србији, Црној Гори... На Балкану постоји само један фактор нестабилности а то су Албанци и апсолутно нико други. НАТО терористи и фашисти из Брисела су на страни тих терориста са Балкана што су отворено рекли на самиту у Приштини. НАТО од албанских терориста сада ствара наводно, Оружане снаге Косова које ће тек бити стална опасност за све на сваком метру Балкана!

Тзв., "оружаних снага Косова" нема нигде у Резолуцији УН 1244. Фото са вежбе у Гори.

Терористичке оружане снаге Косова су већ са америчким војницима из Охаја, уз подршку НАТО, почели вежбе ( уторак и среда, 25 и 26. октобар) у реону Горе, највише из разлога да би показали Горанцима силу да не протествују због насилног заузећа земље за хидровцентрале зашта нису питани и да се окане везаности за Србију!

Тзв., "оружане снаге Косова" - терористи на вежби у Гори.


Од 2012. године до данас, 314 Албанаца са Косова , међу којима 44 жена и 28 деце, отишло је у Сирију да ратује на страни терориста ИСИС – а . У овом периоду у Сирији је погинуло 54 албанских терориста са Косова званично је објавила Приштина на самом крају протеклог септембра. Према подацима Приштине , 110 од њих се вратило на Косово а 35 их је осуђено у Приштини за тероризам у Сирији.

Традиције шиптарских оружаних снага са КиМ.

НАТО зликовци из Брисела отворено, на тлу Европе, легализују легло терориста и тероризма на такозваном независном Косову.


Убрзо по доласку НАТО-а 1999. Срби су били приморани да напусте КиМ.



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине