Вести:

понедељак, 19. септембар 2016.

Ни срама, ни образа! Удружења новинара Србије не подигоше глас поводом хапшења руских новинара!

понедељак, 19. септембар 2016. | КМ новине 0

Ни срама, ни образа! Удружења новинара Србије не подигоше глас поводом хапшења руских новинара! Ни срама, ни образа! Удружења новинара Србије не подигоше глас поводом хапшења руских новинара на Косову и Метохији!








Да брука буде већа, УНС је, уместо протеста поводом незаконитог задржавања руских новинара у јужној српској покрајини (а надамо се да у УНС-у сматрају да је КиМ део Србије!), издао једно срамотно саопштење – да медији „воде рачуна“ од кога са Косова и Метохије преузимају информације!

Дозвољено је, ваљда, само преносити оно што пишу режимски медији! Истина треба да буде добро затворена, да нигде не процури! А за разлику од режимских, ПАТРИОТСКИ медији су све време извештавали о дешавањима око бесправног задржавања руских новинара у притвору од стране „косовске полиције“.

И где је сада солидарност новинарских удружења са колегама који су били лишени слободе само зато што извештавају о страдању српског народа?

Или наша новинарска удружења сматрају да су руски новинари «криви» што за боравак у «држави Косово» нису на време обезбедили пасоше са «косовским» визама?!

Шта ли би било да су неким чудним случајем, уместо руских, били ухапшени западни новинари?

Да ли би и тада удружења новинара Србије ћутала?


Али то је већ немогућа претпоставка…





Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине