Вести:

субота, 10. септембар 2016.

Коцијанчић: Лаж је да се у Бриселу разговарало о управљачком тиму ЗСО

субота, 10. септембар 2016. | КМ новине 0

Коцијанчић: Лаж је да се у Бриселу разговарало о управљачком тиму ЗСО Изјаве представника српског преговарачког тима у Бриселу, о такозваној "ЗСО", потпуно лажне, тврде из ЕУ!

Маја Коцијанчић



Портпаролка високе представнице ЕУ за спољну политику и безбедност Маја Коцијанчић изјавила је за редакцију на српском језику шиптарске телевизије РТК2 да делегације из Београда и сепаратиста са КиМ, нису у Бриселу разговарале о такозваној "Заједници српских општина".

“Поводом извештаја у српским медијима у вези са састанком управљачког тима у Бриселу, желим да истакнем да Заједница није била на дневном реду разговора данас као ни ове недеље”, изјавила је Коцијанчић.

Она је рекла да ће се представници ЕУ у наредном периоду састати са представницима сепаратиста са Косова и Метохије и размотрити питање ЗСО.

“Европска Унија ће се састати са управљачким тимом и другим релевантним чиниоцима са Косова након што се о будућим корацима у вези са формирањем Заједнице општина са српском већином буде разговарало у Бриселу”, прокоментарисала је Коцијанчићева.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине