Вести:

уторак, 9. август 2016.

Спорт важнији од Устава

уторак, 9. август 2016. | КМ новине 0

Спорт важнији од Устава У чему је проблем да једна држава каже да јој је њено национално достојанство и њен уставни и правни поредак важнији од учешћа у Олимпијским играма?

У чему је проблем да једна држава каже да јој је њено национално достојанство и њен уставни и правни поредак важнији од учешћа у Олимпијским играма? Откад је то спорт важнији од државе и њеног Устава? olimpijada, bojkot, srbija, kosovo, metohija, siptari, teroristi, zlocinci, ubice, masakr, sport, takmicenje, ustav, ponizenje, sramota,
Илустрација: КМ Новине 2016.


Откад је то спорт важнији од државе и њеног Устава?

Српски спортисти, а пре свега Олимпијски комитет Србије и Министарство спорта Србије, приставши на то да се такмиче заједно са представницима самопроглашене „косовске државе“, док се над стадионом вијори „косовска застава“, понизили су Србију, њен државни и правни поредак и њене грађане (поготово лојалне грађане ка Косову и Метохији) на такав начин, да ниједна златна медаља ту срамоту и љагу не може да опере.

Душко Челић, професор Правног факултета,
Универзитета у Приштини - Косовса Митровица



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине