Вести:

среда, 17. август 2016.

Зоран Влашковић: Бајден и Амери убили директно више од 7000 Албанаца!

среда, 17. август 2016. | КМ новине 1

Зоран Влашковић: Бајден и Амери убили директно више од 7000 Албанаца!
Амерички потпредседник, државни терориста, Гебелс и фашиста Џозеф Бајден на Косову и Метохији?

Илустрација: КМ Новине 2016.


















Пише: Зоран Влашковић


Зашто Албанци воле Америку и НАТО кад се зна да је од дирекнтног америчког бомбардовања Косова и Метохије, од заосталих мина и последица уранијумског тровања страдало више од 7.000 Албанаца до сада – Само од НАТО бомби за време бомбардовања 1999. страдало тачно 209 углавном цивила, Албанаца.

Америчи потпреседник Џозев Бајден, највећи данашњи амерички државни непријатељ човечанства, цивилизације, демократије и људских права уопште долази на место америчког злочина, Косово и Метохију!

“Срби су неписмени дегенерици, убице беба, кољачи и силеџије“, ''Све Србе треба послати у концентрационе логоре'' -
то су речи највећег гебелсовца данашњице, Џозефа Бајдена изговорене 1999. године, чија је држава највећи директни кривац хиљаде недужно убијених Срба у бомбардовању 1999. године и других великих несрећа.


Тачи и Бајден
Бајден и његова Америка су директни кривци и за до сада више од 7.000 убијених Албанаца на Косову и Метохији! Ако коза, Бајден Гебелсовац лаже, истина, рог, са Косова о убијеним Албанцима у бомбардовању је чиста и истинита.

Несхватљиво је зашто су данас Албанци, и овакво Косово, привржени толико Америци и НАТО – у, највећим убицама данашњице, кад се зна да су им управо они нанели највећа зла у последњих деценију и по! Последице тих зала Албанци и данас смртно осећају на Косову!

Ево чињеница: 

НАТО напад на конвој косовских избеглица на путу код Ђаковице, 14. априла 1999.г. у западном Косову је резултирао убиство 73 и рањавање 36 цивила Албанаца. Тада је убијено 23 албанска детета а најмлађе међу њима је имало само три и по месеца!

14. април 1999.г.
Највећи инцидент појединачне „колатерална штете“ се десио 14. маја 1999, када је НАТО авијација бацила 10 бомби на село Кориша, код Призрена, убивши 87 цивила Албанаца а више од 40 је рањено.

У бомбардовању затвора Дубрава код Истока у Метохији 19. и 21. маја 1999.г. погинуло је више од 40 затвореника Албанаца, од којих 19, од 26 њих укупно, су били терористи УЧК!


На Косову и Метохији је званично од НАТО агресије живот изгубило, 267 цивила, од чега 209 албанских и 58 неалбанских, 171 припадник Војске Југославије, 20 припадника МУП-а Србије и 26 припадника такозване ОВК, од којих је 19 од 26 страдало у НАТО бомбардовању КПЗ Дубрава код Истока.

Американци су одбили и да на овим местима убистава Албанаца поставе било какво спомен обележје уз речи – ''Не занима нас таква историја''.


Од бачених , забрањених, НАТО касетних бомби, до сада је на КиМ погинуло више од 115 Албанаца док су 450 њих остали трајни инвалиди!? Више од 70 % страдалих и рањених су били млађи од 18 година. Америчким војницима је било забрањено да чисте минска поља на КиМ због велике опасности !?

НАТО
је на подручју КиМ изручио више од 2.000 касетних бомби са више од 380.000 распршених делова. Према достављеној НАТО мапи - карти КФОР-у 1999. године на КиМ је било више од 1.300 локација са касетним бомбама и 2.600 места са неексплодираним експлозивним направама.


Мапа са местима где су употребљени пројектили са осиромашеним уранијумом, према информацијама које је НАТО пружио.


НАТО је на Косову и Метохији изручио и 10 тона уранијумских пројектила на равно 113 локација, на којима данас живе углавном Албанци!

Приштина данас званично признаје да се међу Албанцима на КиМ годишње региструје око 5.000 оболелих од разних малигних болести што је изузетно алармантно собзиром на укупан број од око 1,7 милиона становника на Космету, каао и да је од 1999. до сада више од 6.500 Албанаца умрло од разних малигних болести, чији су узрок углвном уранијумске бомбе.

Само у првој половини ове године регистровано 700 случајева малигних обољења међу Шиптарима на КиМ, објавили су данас шиптарски медији!



author-pic Аутор: Зоран Влашковић

Дугогодишњи је новинар листа "Јединство" који се до 1999. године штампао у Приштини. Вишеструки је добитник награде матичног листа за најбољег новинара године. Аутор је три књиге о Косову и Метохији.

Први је обишао караулу Кошаре после окупације КиМ од стране НАТО-а, први фотографисао немачке војнике окупаторских снага на бункерима из Другог светског рата које су такође Немци саградили на северу КиМ. Данас је сарадник многих гласила у Србији али и широм света где се издају листови на српском језику.

Рођен је и живи у Косовској Митровици.


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању



1 коментар:

  1. Кто любит Америку, у того нет чувства национального достоинства и национальной гордости!!!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине