Вести:

четвртак, 18. август 2016.

Режимски медији лажирали Бајденов говор у Приштини

четвртак, 18. август 2016. | КМ новине 1

Режимски медији лажирали Бајденов говор у Приштини Режимски медији, који су претходно потпуно прећутали понижења која је посета Бајдена донела Србији, одлучили су лажирањем Бајденовог говора у Приштини, ублаже општи утисак горчине и понижења које је донела његова посета региону и представе је као „још један успех Вучићеве владе“.






Они су, наиме, хорски пренели лажирану Бајденову изјаву са Танјуга, који је у наслову написао „Бајден: Или ЗСО, или губитак подршке САД“, без обзира што Бајден, који је у Приштину дошао као велики пријатељ и бранилац „Републике Косово“ то нигде није рекао, нити би му тако нешто пало на памет.

Он јесте изјавио да је потребно формирати ЗСО и извршити демаракцију границе са Црном Гором, али „како би Косово ишло напред, у заједничку будућност“. Нигде није споменуо „да ће, у супротном изгубити подршку САД“, као што српским грађанима лажно представљају Вучићеви испирачи мозга попут РТС-а, Блица и Информера.

Језик претњи и уцењивања, западни званичници користе искључиво у разговорима са Србијом, чије власти им својим поданичким односом то омогућују.




Извор: НСПМ    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине