Вести:

четвртак, 14. јул 2016.

На вашој (верификованој) дипломи зарадиће сви осим вас

четвртак, 14. јул 2016. | КМ новине 0

verifikacija diploma, kosovo Све чешћа тема локалних медија на српском језику на простору КиМ јесте још један корак у напредовању споровођења издајничког плана из Брисела - такозвана "верификација диплома".

Како би се Срби што сигурније отцепили од своје матичне државе и постали заморчићи у шиптарским квази-институцијама, под управом људи најзаслужјнијих за прогон, уништење, затирање и некажњавање криваца за злочине над Србима, намеће се вештачки проблем такозваног верификовања диплома. Све ово се спроводи под маском "останка што већег броја младих који остали и могли да раде али да ли је то тако?   Ово представаља понижавајући корак за све Србе на Косову и Метохији посебно за оне који треба да постану план ове идеје, за тек свршене студенте. Они су ти који су доведени у ситуацију да им дипломе заслужено добијене на редовном и легалном Унирзитету протераном из Приштине који је упркос томе наставио да образује младе, верификују нелегални, сумњивог профила и основани при непризнатим сепаратистичким институцијама! #Kosovo, #verifikacija, #diploma,

Како би се Срби што сигурније отцепили од своје матичне државе и постали заморчићи у шиптарским квази-институцијама, под управом људи најзаслужјнијих за прогон, уништење, затирање и некажњавање криваца за злочине над Србима, намеће се вештачки проблем такозваног верификовања диплома. Све ово се спроводи под маском "останка што већег броја младих који остали и могли да раде али да ли је то тако?

Ово представаља понижавајући корак за све Србе на Косову и Метохији посебно за оне који треба да постану план ове идеје, за тек свршене студенте. Они су ти који су доведени у ситуацију да им дипломе заслужено добијене на редовном и легалном Унирзитету протераном из Приштине који је упркос томе наставио да образује младе, верификују нелегални, сумњивог профила и основани при непризнатим сепаратистичким институцијама!

На тај начин, и једино на тај начин Срби ће пре свега верификовати лажне шиптарске институције као регуларне поштујући њихово мишљење и печат, и тако оправдати све невоље и зла која су им нанета и највероватније, и даље бити без посла. Ако и успеју да добију посао, што ће бити омогућено једном малом броју Срба на северу Косова и Метохије, биће то једино са циљем да се и на овом делу КиМ оснују лажне, и нелегалне "институције" шиптарских сепаратиста. Никаквих али баш никаквих других бенефиција неће бити!

Ово је план за самоуштиње српског народа и државе на простору КиМ а које треба да спроведу сами Срби. Због тога се медији, финансирани од стране истих који желе да овај пројекат отимања Косова и Метохије успе. Европске уније, шиптарских сепаратиста и Владе из Београда.

Како је за ТВ ПУЛС и објаснио Иван Томић, такозвани "директор канцеларије за заједнице" при сепаратистичкој "влади" под управом Хашима Тачија, врло је мали број заинтересованих за овај процес али је то "због тога што Европска унија није уплатила новац Невладиној организацији задуженој за промоцију овог процеса"! Дакле јасно је да ће на српским дипломама зарадити један мали број људи и то краткорочно док дугорочно Срби губе све!

На крају, када схвате да за њих нема посла, као што га нема ни за Шиптаре у њиховим "институцијама" и неће га ни бити, свакако ће бити присиљени да га потраже на неком другом месту у остатку Србије. Нико не гарантује да српска власт неће донети уредбу, можда незваничну али делотворну сличну оној са забраном промене места боравка и пријављивања Срба са Косова и Метохије на територији централне Србије која траје већ више година. Или пак са функционисањем цивилних и грађанских удружења на КиМ (која не желе шиптарске "потврде") а која сваког часа могу бити укинута уколико се не придржавају насилно наметнутих обавеза у мислу спровођења или промоције издаје садржане у Бриселском споразуму. Иста се ствар може десити свим верификованим дипломама које би као такве биле забрањене и проглашене нерегуларним због верификације од стране шиптарских сепаратиста.

На Косову и Метохији од окупације 1999. године до данас влада највећа стопа незапослености у Европи. Ко је толико луд да мисли да ће поред толиког броја незапослених Шиптара, уз то у де факто непријатељски расположеној средини према Србима, моћи да се запосли?



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине