Вести:

субота, 23. јул 2016.

Жртве из Старог Грацка биле најтеже масакриране (ВИДЕО)

субота, 23. јул 2016. | КМ новине 0

Жртве из Старог Грацка биле најтеже масакриране (ВИДЕО) Жетеоци из Старог Грацка, које су на својим њивама убили шиптарски терористи а чему се данас 17-та годишњица, били су свирепо масакрирани.

Годину дана од почињеног маскара Шиптари су порушили и споменике жртвама.






Ово је у камеру посведочио, сада покојни, Богољуб Сталетовић, који је био на идентификацији жртава и потом их облачио како би њихова тела припремио за сахрану.

Од 14 жртава свега је једна убијена хицима из ватреног оружја док су остале зверски мучене. Некима од њих у потпуности су били откинути делови тела попут руке, спржених очију или чак ишчупаног срца и то најмлађој жртви! Неки су заклани, други убијени ударцима тупих предмета док једну од њих уопште није било могуће обући!

Ово стравично сведочење, из поштовања према жртвама, иако снимано 2002. године објављено је тек 2011. године. Такође, наводе се прецизно имена починиоца овог злодела а који су припадали шиптарској терористичкој организацији такозваној УЋК.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине