Вести:

недеља, 31. јул 2016.

Српски новинар и режисер поново у Новорусији — Миодраг Зарковић о Донбасу, Украјини, Србији (Видео)

недеља, 31. јул 2016. | КМ новине 0

Српски новинар и режисер поново у Новорусији — Миодраг Зарковић о Донбасу, Украјини, Србији (Видео) Српски новинар и режисер Миодраг Зарковић поново је посетио Донбас. На путу до Доњецка, у Ростову на Дону, дао је ексклузивни интервју за Новински фронт — Србија (News Front).

Миодраг Зарковић


Господин Зарковић је говорио о томе шта је на њега оставило најјачи утисак у ДНР-у , и зашто су га људи у Новорусији подсетили на ситуацију у Србији деведесетих година или на Косову и Метохији — сада. Поента је у «посебној атмосфери», рекао је наш саговорник.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯

На питање о Украјини Зарковић је сагласан да је она — пример како не сме држава са се понаша у односима са ЕУ. Могла ли би она бити антипример за Србију? «Не знам шта би могло да отрезни Александра Вучића», рекао је Зарковић.

Он је такође говорио о свом новом филму, посвећеном серији «Игра престола» који ће ускоро бити преведен на руски. Становницима Новорусије који су преживели рат и патњу, биће занимљиво погледати овај филм, сигуран је Миодраг Зарковић.

24.7. 2016. News Front Србија / Фонд Стратешке Културе



Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине