Вести:

уторак, 14. јун 2016.

Степинац, балкански Томас де Торкемада у галерији ''Зрно''

уторак, 14. јун 2016. | КМ новине 0

Храбро и отворено сведочење о злочинцу коме се намеће ореол свеца, усташком надбискупу Алојзију Степинцу а у издању куће "Лестве српске" са Косова и Метохије, биће представљено у галерији "Зрно", у четвртак од 18.00 часова.

Аутор књиге је бивши директор Историјског архива Србије др Јован Пејин чији је наслов "Степинац - балкански Томас де Торкемада" издавачки подухват куће "Лестве српске" једине српске издавачке куће која све своје активности обавља у потпуности на Косову и Метохији.  Поред аутора, у представљању књиге о загребачком надбискупу, а потоњем кардиналу, учествоваће и председник Ректорске конференције Републике Српске проф. др Жарко Павић, који је и вршилац дужности ректора Универзитета у Источном Сарајеву, као и историчар проф. др Милоје Пршић, пензионисани пуковник Војске Србије, бивши начелник Архива Оружаних снага СФРЈ и бивши начелник Војно-историјског института. #stepinac, #Zlocin, #Crime, #Ustasa, #Fasista, #Koljac, #Jeretik,

Аутор књиге је бивши директор Историјског архива Србије др Јован Пејин чији је наслов "Степинац - балкански Томас де Торкемада" издавачки подухват куће "Лестве српске" једине српске издавачке куће која све своје активности обавља у потпуности на Косову и Метохији.

Поред аутора, у представљању књиге о загребачком надбискупу, а потоњем кардиналу, учествоваће и председник Ректорске конференције Републике Српске проф. др Жарко Павић, који је и вршилац дужности ректора Универзитета у Источном Сарајеву, као и историчар проф. др Милоје Пршић, пензионисани пуковник Војске Србије, бивши начелник Архива Оружаних снага СФРЈ и бивши начелник Војно-историјског института.

Где је овде и шта се крије иза трагикомедије случајa Старчевић и савремене драме Степинац светитељ?

Шта се крије иза бечке делатности на југу Монархије међу Србима, Шокцима, Влајима, Буњевцима и Хрватима и прозелитизма, бившег и савременог, ,,цркве у Хрвата”?

Шта се крије иза жеље загребачког Каптола да Хрвати добију свеца оснивача НДХ?

Шта стоји иза ,,вековне жеље хрватског народа”, феудално сталешке корпорације Загреба и Вараждина под надзором Беча?


Одговор је да светац Алојзије Степинац поставља границе Хрватске на свим територијама које никада нису биле у саставу средњевековне а још мање у оквирима Угарске, Аустрије и Аустро-Угарске.


Балкански Томас де Торкемада Алојзије Степинац, био је много успешнији у својој ,,апостолској мисији” ширења вере огњем и мачем од оригинала са Иберијског полуострва који је само око десет а неки кажу и више од триста хиљада људи и жена послао на ломачу. Алојзије Степинац својим пастирским позивом Хрватима и осталим римокатолицима у Хрватској да подрже Хрватску сељачку странку и усташе поводом остварене ,,тисућљетне жеље” априла 1941, благословом НДХ помогао је да се милион Срба лише живота не само на ломачама које су често биле православне цркве или манастири, него ножем, маљем и ,,стројицом“ или бацањем у јаме безданице.

Ради се о још једној великохрватској превари са којом се слажу савремени Ватикан и Брисел! 


Издање ове књиге можете поручити путем адресе lestvesrpske@ptt.rs или контакт формом издавачке куће "Лестве српске" на интернет страни www.lestvesrpske.co.rs




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине