Вести:

Monday, June 27, 2016

Запаљено 1000 бала сена породици Радојевић из Томанца

Monday, June 27, 2016 | КМ новине 0

Радоју Радојевићу, повратнику из села Томанце код Истока синоћ је запаљено више од 1000 бала сена.

На лице места изашли су полиција и ватрогасци, али је сено већ било изгорело. Причињена је велика материјална штета, преноси Икос.рс.  Ово није први напад на Радојевиће, наиме више пута су били су жртва напада непознатих лица у последњих седам месеци. Рођак Радоја Радојевића који живи у близини његове куће је такође био мета напада када су непознати починиоци покушали да му запале кућу.     У овој метохијској општини ни напади нису реткост. Такође је 1000 бала сена недавно запаљено и породици Велимира Зуврића у оближњем селу Синаје.     И тада је чињеница да сено није украдено већ запаљено окарактерисано једино као још један акт мржње, напада и јасне поруке да су Срби непожељни на својој земљи коју су узурпирали Шиптари.
Фото: Илустрација

На лице места изашли су полиција и ватрогасци, али је сено већ било изгорело. Причињена је велика материјална штета, преноси Икос.рс.

Ово није први напад на Радојевиће, наиме више пута су били су жртва напада непознатих лица у последњих седам месеци. Рођак Радоја Радојевића који живи у близини његове куће је такође био мета напада када су непознати починиоци покушали да му запале кућу.


У овој метохијској општини ни напади нису реткост. Такође је 1000 бала сена недавно запаљено и породици Велимира Зуврића у оближњем селу Синаје.

И тада је чињеница да сено није украдено већ запаљено окарактерисано једино као још један акт мржње, напада и јасне поруке да су Срби непожељни на својој земљи коју су узурпирали Шиптари.
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.