Вести:

среда, 11. мај 2016.

Честитост живи у Србији

среда, 11. мај 2016. | Unknown 0

Нисам склон теоријама завере, тачније не мислим да рептиолиди, малтешки витезови, темплари, зли Хазари и масони заједно раде на уништењу Србије.

Нисам склон теоријама завере, тачније не мислим да рептиолиди, малтешки витезови, темплари, зли Хазари и масони заједно раде на уништењу Србије.
Фото: Илустрација / В.М.


















Пише: Томислав Ловрековић



Али, када бих веровао у неку теорију завере, онда би то дефинитивно била она у којој нас терају да прихватимо као аксиом, као непобитну чињеницу, то да смо лоши, да не ваљамо и да не вредимо. И да нисмо честити.

И нећу сада давити о томе како је наша омладина изузетно честита, нећу давити да су они којима су узели све (млади овде) довољно јаки да им осмех узети не могу, да ту има толико, шмека, вица, позитивности, другарства - а, има.

Навешћу један пример. Пре неки дан је у "Кућерку", пред мојим очима, једна обична новосадска девојка са свим обичним мукама (познаница ми), одбила прослављеног фудбалера у пензији, који је играо у Шпанији, мултимилионера. Више пута. И није се покајала. Честитост живи у Србији, више него икада и игде.

А, Станије, Сораје, њихове наследнице и следбенице? Eтo, на свакој фарми првокласних јаја омакне се и по који мућак, па се та фарма ипак не назива фармом мућкова...




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине