Вести:

среда, 18. мај 2016.

Тачијеви Црногорци из Гораждевца издају над костима убијене српске деце

среда, 18. мај 2016. | КМ новине 0

Тачи је данас посетио Црногорце у Гораждевцу и обећао изградњу једне куће, пред камерама и новинарским екипама. А каква је слика иза камере потрудиле су се да открију КМ Новине.

Правоснажно осуђени Шиптар за тероризам на Косову и Метохији, и такозвани "председник" шиптарских сепаратиста Хашим Тачи, данас је био у политичкој посети црногорској породици уГораждевцу где су Шиптари августа 2003. убили децу која су се купала на реци Бистрици и непрестано насрћу чак и на њихов споменик до данас.
Тачи у задњем делу дворишта код Белошевића у Гораждевцу. / Фото: Радио Гораждевац

Правоснажно осуђени Шиптар за тероризам на Косову и Метохији, и такозвани "председник" шиптарских сепаратиста Хашим Тачи, данас је био у политичкој посети црногорској породици уГораждевцу где су Шиптари августа 2003. убили децу која су се купала на реци Бистрици и непрестано насрћу чак и на њихов споменик до данас.

Наиме, како агенције преносе, такозвани "председник" шиптарских сепаратиста са Косова Хашим Тачи посетио је данас Гораждевац и Црногорску заједницу која ту живи. Он је обећао изградњу куће породици Бешовић, чији је данас био гост.

У пратњи такозваног "председника" био је и Црногорски отправник послова у Приштини. На питање новинара да ли ће се расветлити злочин над децом у Гораждевцу, која су убијена на реци док су се купала, он је одговорио да ће сви који су починили лоша дела бити приведени правди.

Наиме, овај рекламни трик, како КМ Новине сазнају, вешто је конструисана прича која једино има за циљ промоцију суживота са Шиптарима, од чијег зла Срби не смеју ван ограде Гораждевца ни данас, и то у комбинацији са мештанином компромитоване прошлости који се иначе из Гораждевца одселио пре 35 година.

Радован Пауновић из овог села тврди да Тачи "не прави кућу породици Бешовић, која је живела и још увек живи у Гораждевцу, већ Мићу Бешовићу који има кућу у Крушевцу дуже од 35 година и тамо и живи. Срамота је шта се ради, завађују комшије и саборце", каже Радован.

Он инсистира на раздвајању Мића Бешовића, који је Тачија угостио, и породице Бешовић јер "док се Мићо проводио по Крушевцу и децу школовао на безбедном, његов брат је крварио на Косову а после рата провео у затвору 4 и по године, где је изгубио здравље а могао је и породицу јер му тада брат Мићо није прискочио у помоћ. Зато вас молим да направите разлику између породице Бешовић и дотичног г-дина поред Хашима Тачија коме су руке до рамена умазане Србском крвљу..." прецизира Радован што подржавају и други мештани тврдећи да је Мићо на овај начин укаљао и образ свог брата Веска.

Није промакла очима посматрача ни "гужва" која се окупила око Тачија.

"Видим масовно присуство Гораждевчана, има их можда један. Ту не рачунам породицу Бешовић, чији је он био гост. Очигледно је да се односи Црне Горе и "Косова" развијају на обострано задовољство. Шта је са Србима из Гораждевца? Јесу ли то они грађани неког последњег реда?" пита се Јован Бјелановић иначе из Пећи у чијој се близини и Гораждевац налази. 

А добродушност Хашима Тачија пала је под критику и Миладина Радуловића, расељено лице из овог краја. Он нуди решења и потезе који би доказали искрену и добру намеру "Ако је тај шиптарски "председник" толико добродушан што не врати Србе и Црногорце из Пећи где их живело преко 10 хиљада па да им направи куће? То би некако било поштено и коректно а не као фора једну кућу и то човеку који одавно не живи ту. То је политика мафијаша да би добио поене у Црној Гори од других политичких мафијаша. А колико је још Срба протерано из Метохије, са Косова... протерано и без кућа... Срамота" каже Радуловић.

Тачи је јуче предводио параду мужеложника, "најмасовнију" до сада у Приштини, па је врло могуће да ово представља маркетиншки трик који треба да потисне развојни пут Хашима Тачија од вође терористе до предводника мужеложника.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине