Вести:

уторак, 24. мај 2016.

Радикалима Николићева издаја Косова мањи грех од лажне дипломе

уторак, 24. мај 2016. | КМ новине 3

Готово сви медији у Србији су пренели вест о састанку делегације СРС са Томиславом Николићем, који су од њега тражили оставку због лажне дипломе и активности његове супруге али - не и због издаје Косова и Метохије!

Све ово се и види у приложеном, још и титлованом видео снимку, где представници Радикала ни једном једином речју нису поменули Косово и Метохију нити било шта од онога кроз шта држава и српски народ пролазе од потписивања Бриселског споразума за који се лично Томислав Николић у Косовској Митровици клео да ће га поништити.   А у Косовској Митровици се српском народу обраћао и Немања Шаровић. Српска радикална странка је своју предизборну кампању марта, 2013. године, започела баш у Косовској Митровици. Шаровић је тада рекао:   "Шта мислите о пилитици и (бриселским) преговорима које воде издајници Томислав Николић, Александар Вучић и Ивица Дачић"?   - Уааа! Издаја, издаја, издаја - скандирали су окупљени.   "Пет стотина година српски народ је био под турским ропством али смо тада сви сањали слободу и били спремни, да зарад те слободе, и свој живот положимо на олтар отаџбине. Али је српски народ тада другачије радио са издајницима. Много смо, браћо и сестре Срби, много смо слабији, много смо меканији него што су то били наши преци" у наставку је додао Шаровић истичући како је наш задатак да пружимо активан отпор и шиптарским терористима али и домаћим издајницима.   На јучерашњем састанку, са тим истим Томиславом Николићем, Шаровић и радикали су имали неку другу бољку и тегобу. После изнетих, малтене естрадних, мотива за тражење оставке Николић, председник Србије, устао је и демонстративно напустио састанак. Готово је нестварно како је он сам, иако суочећи се са истиним чињеницама које су му презентоване у лице, са овог састанка отишао као морални победник и то у тренутку када нема ни један аргумент којим би то могао да оствари! Сами Радикали су му ову победу даровали користећи озбиљан тренутак за мало циркусијаде којим ће придобити толико жељену пажњу медија у Србији.   И где сада Шаровић види себе? Шта нам је, браћо и сестре Срби, задатак и дужност да чинимо са онима који Косово и Метохију издају? Да ли можда Шаровић и Радикали имају неку нову идеју, приступ, нову "лиценцу" за решавање издаје или све оно што је рекао у Косовској Митровици ипак још увек стоји?
Не/очекиване теме


















Пише: Иван Максимовић



Готово да нема медија у Србији који није пренео кратки видео у коме се делегација Српске радикалне странке састала са председником републике Србије, Томиславом Николићем, поводом консултација за састав нове Владе.

Громогласно је одјекнула вест о овом сусрету јер је трајао свега тридесетак секунди након чега је Николић демонстративно напустио састанак.

Како Новости преносе, Шаровић је новинарима прецизирао да су консултације са Николићем трајале око 30 секунди, а да их је затим председник државе демонстративно напустио.

- Рекли смо Николићу да немамо намеру да улазимо у Вучићеву владу и позвали смо га да одмах поднесе оставку. Изнели смо му велики број криминалних афера због којих мора да оде, од куповине станова и викендица, подизања цркве покајнице, оснивања фондације његове супруге у згради Председништва, лажне факултетске дипломе. Спремили смо се свашта још да му кажемо, али он је једноставно устао и отишао.

Наташа Јовановић је додала да ју је Николић на крају, док су одлазили, “неприлично” упитао - како је прошла на локалним изборима у Крагујевцу.

Шта је то још "свашта нешто" можемо да претпостављамо али не можемо да тврдимо. Међутим оно што можемо да тврдимо јесте чињеница на коју се осврнула и читатељка КМ Новина.



Све ово се и види у приложеном, још и титлованом видео снимку, где представници Радикала ни једном једином речју нису поменули Косово и Метохију нити било шта од онога кроз шта држава и српски народ пролазе од потписивања Бриселског споразума за који се лично Томислав Николић у Косовској Митровици клео да ће га поништити.

А у Косовској Митровици се српском народу обраћао и Немања Шаровић. Српска радикална странка је своју предизборну кампању марта, 2013. године, започела баш у Косовској Митровици. Шаровић је тада рекао:

"Шта мислите о пилитици и (бриселским) преговорима које воде издајници Томислав Николић, Александар Вучић и Ивица Дачић"?

- Уааа! Издаја, издаја, издаја - скандирали су окупљени.

"Пет стотина година српски народ је био под турским ропством али смо тада сви сањали слободу и били спремни, да зарад те слободе, и свој живот положимо на олтар отаџбине. Али је српски народ тада другачије радио са издајницима. Много смо, браћо и сестре Срби, много смо слабији, много смо меканији него што су то били наши преци" у наставку је додао Шаровић истичући како је наш задатак да пружимо активан отпор и шиптарским терористима али и домаћим издајницима.

На јучерашњем састанку, са тим истим Томиславом Николићем, Шаровић и радикали су имали неку другу бољку и тегобу. После изнетих, малтене естрадних, мотива за тражење оставке Николић, председник Србије, устао је и демонстративно напустио састанак. Готово је нестварно како је он сам, иако суочећи се са истиним чињеницама које су му презентоване у лице, са овог састанка отишао као морални победник и то у тренутку када нема ни један аргумент којим би то могао да оствари! Сами Радикали су му ову победу даровали користећи озбиљан тренутак за мало циркусијаде којим ће придобити толико жељену пажњу медија у Србији.


И где сада Шаровић види себе? Шта нам је, браћо и сестре Срби, задатак и дужност да чинимо са онима који Косово и Метохију издају? Да ли можда Шаровић и Радикали имају неку нову идеју, приступ, нову "лиценцу" за решавање издаје или све оно што је рекао у Косовској Митровици ипак још увек стоји?



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању


3 коментара:

  1. Да ли је то само лош тон или се Шаровић лепше обратио Т. Николићу у председништву него Б. Обрадовићу на КТВ у Зрењанину.

    ОдговориИзбриши
  2. Иако је било премало времена...требало је кренути одмах разлог оставке издаја Косова...па тек ако остане Николић, наставити редом
    ...овако остаје сумња шта је приоритет радикала...

    ОдговориИзбриши
  3. И мени су радикали чудни. Да они дају толику вредност, једној дипломи, која у стварности нема никакву вредност за Србију и одржавање државног интегритета Србије и целовитост Србије, а прећуткују издајство државе и кршење уставног поретка наше земље, које је у суштини, како они кажу заштита уставност наше државе, и да је то њихова главна политика, а они напају Двери, који немају никакве важне вредности и не скрећу са правца заштите и напретка Србије и пут Србије према Русији, као што и они сами кажу, да хоће у заједницу са Русијом а да се напусти ЕУ.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине