Вести:

среда, 11. мај 2016.

Србији за Дан победе - амерички војни инструктори

среда, 11. мај 2016. | Unknown 0

У Центру за обуку и усавршавање подофицира одржава се семинар ,,Улога подофицира у раду штаба батаљона у процесу оперативног планирања“.

 Србији за Дан победе - амерички војни инсктруктори
Фото: Војска Србије

Семинар, реализује четворочлана радна група Здруженог мултинационалног центра за обуку (JMTC) Оружаних снага САД, а слушаоци су три официра и 20 подофицира Војске Србије, саопштено је из ВС на дан победе над фашизмом!

Циљ семинара је размена искустава о месту и улози подофицира у раду штаба батаљона у процесу оперативног планирања и развој сарадње Центра за обуку и усавршавање подофицира са Здруженог мултинационалног центра за обуку (JMTC) Оружаних снага САД који се налази у Графенверу у Немачкој, саопштили су из војске Србије на дан сећања победе над фашизмом.



У истом кампу обучавају се и неонацистичке снаге бивше Украјине.  


У том кампу активно се обучавају и војници бивше Украјине, иначе неонацисти, који врло агресивно и уз најтеже облике злочина, ратују против цивилног становништва Донбаса и истока бивше Украјине.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине