Вести:

уторак, 12. април 2016.

ТВ Извештај о киднаповању прикрива злочин (ВИДЕО)

уторак, 12. април 2016. | КМ новине 0

Изнуђени телевизијски извештај о покушају киднаповања две српске девојчице са централног Косова, описује догађај као "провокацију" и "повређивање".


ТВ Извештај о киднаповању прикрива злочин (ВИДЕО)
Девојчице које су Шиптари покушали да киднапују / Фото: ТВ Мост     




Вест о покушају киднаповања две српске девојчице у селу Преоце на централном Косову, недалеко од Грачанице, прошла је без икаквог одјека. Све док о томе нису писале прво КМ Новине а затим пренели слободни, родољубиви портали чија уређивачка политика искрено брине о положају српског народа на Косову и Метохији.

Вест је изазвала пажњу на друштвеним мрежама, али и код других медија што је за природну рекацију имало да су се тиме морали бавити и "водећи медији". Међутим они не би били то што јесу да немају довољно пара да свој рад финансирју а извор је углавном држава или нека друга интересна група чији се политички циљеви никако не уклапају са интересима народа. Таква је и Телевизија "Мост" из Звечана.

Сутрадан, по објави те вести, послали су своје новинаре да обиђу породицу, девојчице које су избегле најгору судбину и мештане да им о томе нешто кажу. Ужасно је и несхватљиво обичном човеку, да се таква репортажа заправо завршила поруком да се радило о провокацији и тек - покушају повређивања девојчица.


Све се свело на то да је покушајем да девојчице физички повреди, нападач који је говорио албанским језиком, заправо хтео само да испровоцира Србе. Са којим циљем? То нико не говори. Да су злочини учестали после Бриселског споразума ни то нећете чути.

Будући да ову телевизију финансира Влада она је под пуном контролом Канцеларије за Косово и Метохију и Марка Кнежевића запосленог на неколико радних места, између осталог и у уредништву саме ТВ Мост, иако без квалификација за то. Једино његово звање јесте способност да страшним погледом и стављањем до знања да ће врло лако изгубити посао онај ко не прати политику власти, заведе пуну контролу над овим медијем. Без обзира што на тај начин новинари раде и против самих себе.

Овакав накарадни извештај довео је до ланца погрешно пренете вести. Лењо уредништво је за вест на свом порталу искористило "оф", односно текст који причом прати видео прилог за који је својствено да се не изговара оно што се на снимку јасно види. Тако није поменуто ни име мајке ових девојчица иако је оно у прилогу јасно наведено што је учинило да медији пренсу њену изјаву као жене чији идентитет није наведен.

Све у свему вест је урађена тако да се о догађају говори али да се не помињу злочини ни намера да Срби буду протерани а што се спроводи на агресиван начин. Не сме народ да чује да је Бриселски споразум охрабрио шиптарске зликовце у њиховој намери да слободно врше насиље и злочине над Србима јер је јасно да им је држава окренула леђа и да услед издаје они више немају своју узданицу. 

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  ⏯


Политика Владе Србије и водећих људи, довела је до тога да су Срби, готово као и 1999. године, у потпуности препуштени шиптарској самовољи. 



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине