Вести:

Wednesday, April 13, 2016

Наоружани шиптарски терористи на северу КиМ (ВИДЕО)

Wednesday, April 13, 2016 | КМ новине 0

Наоружани и униформисани терористи такозване "Албанске националне армије" појавили су се у региону јужне дела Косовске Митровице, наводи један шиптарски портал са КиМ.

Наружани шиптарски терористи на сру КиМ (ВИДЕО)
Терористи који се ничега не боје али се држе мрака, за сваки случај...    
Наиме, новинар овог портала био је гост смотре "21. бригаде" ове паравојне структуре, која је званично означена као терористичка формација.

Главнокомандујући АНА-е у писму јавности позвао је своје "борце" да се припреме за "даљи рад на заштити националних интереса", зато што "паралелне структуре у Северној Митровици муче аутохтоне Албанце", док њихови некадашњи "саборци у борби за мир" - на власти "похлепно пуне своје џепове".
У тексту се не открива име главнокомандујућег.


АНА се налази у више делова Косова и Метохије, али и у Албанији, Македонији, "Прешевској долини". Како је потврдио један од вођа ове формације ова терористичка група је организована, добро тренирана и може брзо да се мобилише, потврдио је.


Како се наводи, АНА се појавила на 13-годишњицу свог терористичког напада на пружни надвожњак у Ложишту на северу, забринута за догађаје на "албанској земљи".

Из АНА-е тврде да имају јединице, батаљоне, бригаде, специјалне јединице и да су добро обучени и да имају подршку становништва.


- Имамо подршку великог дела људи и имамо структуре у свим деловима Косова и увек нам дају велику подршку - рекао је овај припадник АНА-е.


АНА сматра да је НАТО њихов пријатељ, као што је и пријатељ институцијама Косова. Ипак, уколико буде било потребно, тврди овај "командант", АНА ће бити веома брзо мобилисана, преносе локални медији.

Извор: Агенције    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању


Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.