Вести:

петак, 01. април 2016.

Просветни и здравствени радници из Штрпца НЕ ИДУ на „организовани дочек“ Вучића

петак, 01. април 2016. | КМ новине 0За пример свима! Просветни и здравствени радници из Штрпца одлучили да НЕ ИДУ у Лепосавић и Зубин Поток на „организовани дочек“ премијера.

Просветни и здравствени радници из Штрпца НЕ ИДУ на „организовани дочек“ Вучића

Поздрављам одлуку просветних и здравствених радника, којих у општини Штрпце има највише од свих запослених у буџетским установама, да се НЕ одазову позиву да у недељу 03. априла оду на некакав дочек техничког премијера Александра Вучића у Лепосавићу и Зубином Потоку.

Свима је јасно да је борба Срба на северу Косова и Метохије против интеграције у тзв. Косовске институције разбијена управо од стране политичке странке на чијем се челу налази Александар Вучић. Свако солидарисање у предизборној кампањи са издајничком политиком која се води у Београду а чији барјак носи СНС, представља директну конфронтацију са нашом браћом на северу Космета која и даље одолевају да се потпуно потчине Приштини. Нико нормалан то не жели.

Издржимо још мало, назире се слобода.
Звонко Михајловић
  

Извор: ФБ Репортер :: © 2014 - 2016 :: Молимо за навођење извора


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.