https://1.bp.blogspot.com/-mlNCiaaJGtw/YBljytHAOqI/AAAAAAAAEK8/HNNDuRfgNkoowVRPiBJBwUFeeUTO8ExZACLcBGAsYHQ/s468/%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B5%25D0%25BE-%25D0%25BE%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25BC%25D0%25B0.gif
Вести:

четвртак, 21. април 2016.

Најмрачније антисрбство Србије

четвртак, 21. април 2016. | КМ новине 0


Превише олоши и фукаре се накотило у овој ЕУ Србијици, толико их је , да нема адекватне реакције на њихово зло, осим можда једне котрареволуције.

Најмрачније антисрбство Србије

Пише: Игор Војиновић,
професор историје


Толико тога пискарају, говоре, снимају и искривљују, да једноставно не може да се стигне одговорити. Имају све, новац, положај, приступ медијима, документима и подршку режима. Класични су агенти Запада. Ми обични и нормални људи, за разлику од њих немамо ништа и стално смо на удару режима. Додуше имамо нешто што они немају, а то је душа и памет.

Некакав новинар Милош Ђорелијевски, који годинама пискара ради промовисања лажи у специјалном рату против србског народа, написао је и текст под насловом – Најмрачнија тајна Србије : Пасја гробља жртава комунизма. Сам наслов није проблематичан, али текст је више неко злонамјеран. Све је тако урађено да се помисли, како се ради о доброј намјери новинара. У ствари у питању је кориштење тачних информација, полуистина и лажи за усмјеравање јавног мјења ка наметнутом ставу, како су Срби геноцидни народ. Поставља знаке једнакости тамо гдје их нема, а то је између Титоиста и србских родољуба у Југословенским грађанским ратовима 1991. - 1999.

Писати о злочинима комуниста у Југославији након Другог свјетског рата јесте потребно, али овдје се радо о злоупотреби. Текст му почиње са тврдњом како су Срби починили стравични злочин у Сребреници 1995. године, а индиректно преко квазипресуде, квазисуда у Хагу тврди, да су Срби починили геноцид. Класична лаж и зла намјера. Сваком је данас јасно, да је тај Хашки трибунал једна институција, која служи за прикривање истине, наметања лажи и пребацивање одговорности са Запада и њихових послушника у Југославији на србски народ.

Више институција и истраживача је аргументима и документима негирало сваку тврдњу Хага, а сам трибунал је суштински разорио др Војислав Шешељ ( његово штетно политичко дјеловање, након повратка из Хага је друга прича). Пискарало чудног презимена потом пише о злочину комуниста, који су били стварно стравични и упорно их кроз текст више пута упоређује са измишљеним злочинима др Радована Караџића, ђен. Ратка Младића и србских националиста. Наводи истраживање познатог историчара и његове изјаве, али није га упитао дал је у Сребреници било геноцида над Бошњацима и како се то може упоредити. Уствари , можда би се и могло упоредити, јер су и комунисти и БиХ муслимани чинили исте бруталне злочине над Србима и то и у Београду и у Сребреници.


Него, наметањем Титоистичког става да свако треба да гледа своје злочине (па макар их и немао) а не туђе, иако су они извршени над нама ,,списатељ,, поентира за НАТО пакт. Потом чак користи и дио једне изјаве пензионисаног епископа СПЦ, некадашњег православца, а садашњег екуменисте о Слободану Милошевићу. Онда се свјесно губи у повезивању тог истог Слоба са комунизмом, да би оставио конфузан утисак,а подвјесно прихватање, да ако је Милошевић био прави комуниста, није било добро, а ако је био ипак неки социјалиста, који се одрекао Титоизма, опет није добро.

Текст намеће став да су србски злочини из ,,деведесетих,, истражени, злочинци кажњени, а кривци у затвору. Да,то је поента писања као о комунистичким злочинима. Ето у Сребреници су масовно убијани невини људи без суђења од стране монструма. Вјероватно зна ,,новинар,, да јесте тога било у Сребреници, али од терористичких злочинаца Насера Орића (ког је тај Хаг ослободио одговорности) који су прво побили, протјерали и опљачкали све србско у самој Сребреници, а онда од 1992. до 1995. у околини Сребренице брутано побили око 3500 Срба. То је код сребреничких муслимана изгледа традиција, прво су Србе убијали њихови ђедови у Првом свјетском рату као Шуцкори, а онда њихови очеви у Другом свјетском рату као усташе и сада они под вођством Алије Изетбеговића и заштитом Запада.

Наводи се и могућност постојања кривице код комунистичких жртава и код измишљених србских жртава у Сребреници уз наметање броја од 8372 мртва муслимана. Него, мислите ли се коначно договорити око броја жртава или ћете и следећих 20 година о томе ко на пијаци?! Прво су медији под контролом Запада ( тачније средства за специјални рат) обљављивали цифру од 17000 побијених муслиманских мушкараца, жена и дјеце, да би се то прво свело на 12000, па онда на 7000 побијених ,,војника Армије БиХ,, и сада се повремено опет помињу убиства цивила и број жртава свјесно повећава из године у годину сахрањујући посмртне остаке разних мртваца из свих крајева бивше Југославије. Муслимански извори су потврдили да на споменику у Сребреници стоје имена 500 живих муслимана.

У ствари ради се о вишеструком злочину самих муслимана.

Прво су издали заједничку нам отаџбину Југославију и по трећи пут у прошлом вијеку напали комшије Србе.
Друго - хвалили су се својим злочиним, сликали се и снимали се у геноцидним акцијама (те снимке имате и на јутјубу).
Треће - убијали су и пљачкали и своје сународнике.
Четврто – своју кривицу за геноцид пребацују на Србе.
Пето – саградили су на земљи натопљеној србском крви ругло од неког гробља и маузолоеја за измишљене злочине и тако стално понижавају и вријеђају србски народ уз ширење мржње према Србима код самих муслимана, што је основа за будуће злочине.

Но добро, све то раде потурчени Срби, али зашто им Срби и други међу нама у томе помажу? Да ли је ту у питању мржња или похлепа? Ја бих рекао да су у питању оба помеунута разлога.

Дотични ,,новинар,, наводи и да су југословенски комунисти чинили бруталности по Стаљиновом методу, не наводећи да су им већи узор у томе били Лељин и усташе а да су они били посебна најгора врста комуниста –ТИТОИСТИ. Циљ је опет кривицу за злочине пребацити на неког другог, овог пута на Москву. Назива Титове партизане антифаштима, као да је то назив за њих резервисан. Они су уствари били антисрбски настројени, као и данашњи ,,новинари,,. Србе који су се бранили у грађанским ратовима зове националистима, као то је нешто лоше. Е па несрећни Милоше, прави антифашисти су били националисти ђенерала Михаиловића и генерала Де Гола.

У поменутом чланку се тврди како су комунисти у логору Бањица замијенили Јевреје са антикомунистима. Тиме се уствари наводи да су на Бањици током окупације били само Јевреји, што није тачно. У затвору Бањица највише је било баш антикомуниста и током рата, јер су Срби антикомунисти и антифашисти.

Свој отровни и опасни текст закључује тврдњом да су ђенералу Ратку Младићу на почетку рата сметали србски војници са кокардом, па је ето и то доказ да су Срби починили геноцид у Сребреници 1995. ,као комунисти 1944. -1945. Да ,ђенералу Младићу су на почетку сметале кокарде,али он је послије схватио истину и није било геноцида над муслиманима у Сребреници, а ти Милоше изгледа нећеш да видиш истину. Прочитај мало документа и доказе ,а математички упореди број становника Сребренице прије ослобођења и број муслиманских избјеглица из Србренице у Тузли и другим градовима након ослобођења. Видјећеш колико људи недостаје. Математика је јасна. Поскушај изјаве муслимнских представника о погибији муслимана у међусобним борбама и током пробоја ка Тузли.

Него,да не испадне да комунистичких злочина није било. Комунисти су у Србији од јесени 1944. до прољећа 1945. побили око 150 000 људи. То су подаци које су износили и ,,Погледи,, У историјским уџбеницима данас стоји чињеница да је Ј. Б. Тито 1945. укинуо смртну казну у НР Србији, јер се више нико није плашио смрти. Смрт је тада у комунистичкој Србији била свакоднева и редовна појава.Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.