Вести:

понедељак, 4. април 2016.

''Оштећено'' гробље шиптарских терориста компензација за Вучићеву посету КиМ?

понедељак, 4. април 2016. | КМ новине 0

Гробље шиптарских терориста у Качандолу, општина Косовска Митровица, оштећено је.

''Оштећено'' гробље шиптарских терориста компензација за Вучићеву посету КиМ?
Терористи УЋК са одсеченим главама заробљених Срба     
Такозвана "влада" шиптарских сепаратиста са седиштем у Приштини, осудила је овај догађај. То ни мало не чуди имајући у виду да су управо чланови те "владе" највећим бројем управо припадници расформираних терористичких јединица зарад којих су над Србијом НАТО снаге извршиле агресију 1999. године.

И поред тога што готово ни једно српско гробље у шиптарским срединама није опстало док је на њима уништено преко 10 хиљада надгробних споменика, а није мали број ни оних која су преорана и потпуно уништена или су узурпирана а на том земљишту преко гробова изграђени приватни објекти Шиптара, сепаратисти траже да се открију починиоци овог акта и казне.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: ⏯


Такође је најављена и обнова овог гробља од стране шиптарских сепаратиста.

Забрињавајуће то што неки медији на српском језику, али са финансијском подршком из иностранства и њихових обавештајних служби а пре свега из Немачке и Америке, попут Н1 телевизије, извештавају о овоме као да су оштећена гробља "бораца" некакве "ОВК" - и све то без наводника.

Тачи поздравља терористе по НАТО окупацији КиМ
На тај начин прихватају терористе не као лажне већ искрене борце за слободу што никако није нити може бити тачно. Крвавим злочинима, силовањем, клањима, убијањем на разне начине укључујући и крематоријуме за Србе попут оног у Клечки, терористи су били ангажовани на отцепљењу дела територије Србије са којег су протерали преко 300 хиљада Срба. Међутим, управо обавештајне и војне службе западних земаља, где поред Америке и Немачке запажену улогу имају и све остале веће државе ЕУ, још увек спороводе кампању оправдавања злочина над Србима што за мало новца успевају да добију и од појединих српских квази - новинара.

На Косову и Метохији има мишљења да су овај потез Шиптари повукли како би медијски и психолошки повећали свој утицај на север покрајине што је компензација за Вучићеву посету северу КиМ. Вучићеве предизборне вратоломије и "јуначење", на којима је јуче обећавао да неће дати оно што је већ потписано да је дато, неопходно је амортизовати у шиптарској јавности што се може само повећањем утицаја баш у оном делу који је он и посетио. Неизвесно је да ли ће се и завршити на овоме јер је познато да и најмањи повод у јужној српској покрајини може бити окидач за ланчану реакцију насиља над Србима.

Наиме, по одређеним претпоставкама оштећење није новијег датума, не зна се ни да ли је настало услед лоше изведених радова или је нечим другим узроковано нити захтева обимне радове на обнови што додатно повећава сумњу да се ради баш о припреми још једног медијског анти-српског таласа на Косову и Метохији.Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора


Share/Bookmark

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.