Вести:

понедељак, 25. април 2016.

Издајници и тачка

понедељак, 25. април 2016. | КМ новине 0

Опрости комшија, а и ти рођаче, немам више оправдања за вашу тортуру над мојом породицом и мојом децом!

Издајници и тачка, Опрости комшија, а и ти рођаче, немам више оправдања за вашу тортуру над мојом породицом и мојом децом!
Илустрација - детаљ са слике "Издајник" Паје Јовановића  

Тако је, ви управо то радите подржавањем и гласањем за олош који ми сатире и уништава Отаџбину а тиме и будућност моје деце.

Опростите, ал' ко ми дирне у децу постане мој доживотни непријатељ, а ко ми дирне у Отаџбину непријатељ и ИЗДАЈНИК занавек.

Извини комшија али то што је твоја ћерка, зарад ангажовања и лојалности криминалцима који чине партију којој припадаш, добила посао не даје ти за право да убијаш и протерујеш туђу децу из Србије.

Јел' довољан тај литар уља и два, три кила шећера којим те купише, да даш глас да преживиш од избора до избора. Јел' то цена твог саучесништва у сатирању Србског идентитета?

Показали сте обојица да су вам саможиви, приземни лични интереси, пречи од будућности моје деце па чак и од будућности вашег властитог потомства.

Надам се да вам је јасно да више не треба да ми се јављате ни на улици јер увек нек вам је на памети ви сте моји доживотни НЕПРИЈАТЕЉИ И ОЛОШ који је ИЗДАО и ПРОДАО властиту ОТАЏБИНУ зарад личне користи.

ИЗДАЈНИЦИ И ТАЧКА.


Са непоштовањем и гађењем
Дејан Вукићевић




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине