Вести:

уторак, 12. април 2016.

Иживљавање Вучића над напаћеним народом Грделице (ВИДЕО)

уторак, 12. април 2016. | КМ новине 1

Грделица, симбол безочног убијања српског народа од стране НАТО агресора, ове године пало је у сенку отварања комичне деонице пута, дан пре зле годишњице.

Иживљавање Вучића над напаћеним народом Грделице (ВИДЕО)
Вучић задовољан.. собом. / Фото: Југпрес    

НАТО авиони су 1999. године, 12. априла, бомбардовали путнички воз са 4 пројектила од којих су два погодила воз и притом убила више људи међу којима је било и деце.

Ове године ударна вест, када се о датуму бомбардовања воза на моста ради, јесте та да је "премијер Србије Александар Вучић отворио нову деоницу пута од Грабовнице код Лесковца, до Грделице". То је вест која треба да помогне да се заборави један тежак злочин. "Ауто-пут" у дужини од 5,6 километара. После пруге од једног метра коју је пре неколико месеци отворио, ово ће бити најкраћи ауто-пут на свету.

Како је најчешћа вест ових дана била то што је на једном од предизборних митинга човек из масе добацио да је гладан, и да су људи гладни, Вучић је и овом приликом потврдио да је тога свестан. Као да је желео да изазивачки пита "сме ли нек ода каже да је гладан", чим је стао за микрофон, уз осмех, Вучић је добацио "изгледа да сам ја доручковао па се најгласније чујем" и за то још и добио аплауз!

Да ствар буде још морбиднија током отварања Вучић је рекао "погледајте како изгледа, као у Швајцарској, као писта"...

Он је у два наврата током говора захвалио Светској банци која је омогућила повољне кредите за изградњу тог дела аутопута.
„Зато сам срећан кад ти изузетно строги људи кажу да је Србија на добром путу”, рекао је Вучић.

Ни министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић није остала дужна ненормалностима које красе српску политику. Она је, у дугом црном плашту, поручила да је Коридор 10 одличан пример како су радиле претходне власти и владе и како ради актуелна влада.

„Коридор 10 се гради 30 година. Годинама се радило и отварало десет до 15 километара, а ова влада је само прошле године завршила близу 100 километара и ове године ће толико”, рекла је Михајловићева на отвореној деоници пута дужине 5,6 километара.

И овај пут Вучић није штедео обећања о лепшем и бољем животу. Новина је то што је обећао да ће учинити све да "доведе једног инвеститора који би могао да отвори нових 1000 радних места". Тако је осим дозе фантастичног обећање добило и ноту апстрактног. Али изгледа, по премијеру, народ боље не заслужује а можда ни толико јер:

"Ово што смо урадили после поплава заиста изгледа као у Швајцарској, али чим се мало даље спустите, ту је прљавштина и ђубре" рекао је народу Вучић. Није могао једноставније да каже да је народ најсиромашнијег дела државе прљав, заостао, некултуран и неодговоран и да не заслужује овакву Владу, као што је има на пример Швајцарска.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  ⏯

Он је показао да прати, или то за њега чини његов тим јер је он исувише заузет, друштвене мреже и критике које му народ упућује. Тако је буквално поновио оно што му се пуно замерало - како то да толико критикује народ који када оде на рад у Немачку и друге земље буде изузетно радан а у Србији то не може јер нема посла. Он је то искористио и рекао да је наш народ вредан "ак осу вредни у Немачкој, вредни су и уСрбији" па зато они граде аутопутеве и доводе фабрике. 

Недавно је неко написао да је то још једа превара јер "где сте видели фабрике поред ауто путева".

Вучић је обраћање завршио још једним поређењем пута са "пистом" уз узвик "Живела Грделица, живео Лесковац".

Пре нешто више од месец дана, поче фебруара, у Грделици је велике тензије изазвао билборд СНС-а који је једва преживео два дана.

Билборд СНС у Грделици који су мештани поцепали баш на делу на коме се налази Вучић. / Фото: Југпрес


После свега два дана од постављања билборда у току ноћи га је неко поцепао јер многи мештани су сматрали да не треба да се налази ту. Њега су истакли чланови те странке а на згради у којој се налазе њихове просторије, што је изазвало револт и већ поменуту реакцију коју су чланови те странке назвали "политичким насиљем".

Бомбардовање и страдање народа на том месту дан касније, није поменуто ни једном једином речју. 



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Хвала на интересовању

1 коментар:

  1. Oвај клип бахатости Вучићевих људи на локалу морате да погледате. Молим све читаоце да шире даље ову тиранију. Хвала унапред.
    https://www.youtube.com/watch?v=2SBqHUscdQw

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине