Вести:

субота, 5. март 2016.

Игор Војиновић: Одговор Братиславу Дикићу, команданту Жандармерије

субота, 5. март 2016. | КМ новине 15

Друже Братиславе, те Титоистичке форе не пролазе. Свједок сам већине твојих недјела, као и многи други људи.

Игор Војиновић: Одговор Братиславу Дикићу, команданту Жандармерије
Игор Војиновић / Фото: МЦ




Био сам присутан на протестима против Параде педера и лично се увјерио како сте тукли и хапсили народ због НАТО режима који је поганио Србију парадом педера.

Присуствовао сам и протестима за др Радована Караџића и за ђенерала Ратка Младића и у оба протеста режим коме служиш је исценирао нереде преко убачених група. Онда су твоји Жандарми поломили народ (никада у животу нисам видио тако крвничко насиље ни код Слоба, ни код Мила, ни код КПС, ни ЕУЛЕКС-а ни КФОР-а).

Такође сам свједок ваших напада на Србе на КиМ, уништавању отпора и уклањању барикада. Хапсили сте по КиМ Србе који су пружали отпор издаји и окупацији.

Такође си предводио Жандарме у цивилу током Вулинове инвазије и спровођења шиптарских избора на сјеверу КиМ. Убјеђивао си нас за вријеме првог пропалог круга шиптарских избора 3. новембра 2013. код Медицинске школе у КМ, да упаднемо у школу и поломимо гласачке кутије, чак си повукао 7 својих Жандарма испред школе који су били уз КПС обезбеђење. Нисмо насјели на твоју подвалу али сте зато ви упали у О.Ш. Свети Сава и поломили кутије јер је БОЈКОТ успио. Није изашло 2.5 % грађана у Косовској Митровици. Оптужили сте родољубе у КМ и омогућили још неколико кругова шиптарских избора које сте прогласили успјелим уз излазност од 15 % уз све притиске и насиље. 

Сјевер КиМ је био преплављен Жандармеријом и криминалцима из читаве Србије да би се спровели шиптарски избори.

Такође сте обезбеђивали постављање шиптарске границе код Јариња и Брњака.



Ваша Жандармерија је Преторијанска гарда НАТО режима у Србији и од оснивања имате антисрбски карактер и акције (част појединцима који су раније били у неким другим јединицама али их не оправдава то).

Ви сте спровели уништење Србије изнутра.

Уколико те ипак гризе савјест онда мораш да се јавно покајеш и признаш кривицу, а не да правдаш своје издајничке поступке. Након покајања можеш да својом жртвом опереш гријехе али не можеш да водиш него да слиједиш.

Молим те, немој нудити живот свој и твога сина када си животе туђих синова, па и мојих, поклонио Хашиму Тачију.

Твој син није крив али ти јеси. ПОКАЈ СЕ.

Пише: Игор Војиновић


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

15 коментара:

  1. Подметнут као некад Вук Драшковић - исти рад , исти рукопис!

    ОдговориИзбриши
  2. Ово је сурова истина где један манипулатор који сада покушава завести Србски народ причом о чашћу и поштењу а исти тај народ је зарад личних приземних интереса као део пљачкашког система тукао и газијо,

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман5. март 2016. 10:48

    Koliko pata si dobio da napises ovo, daj povezi me sa finasijerima ja cu naposati bolje...da i ja zaradim neki dinar

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Зоран Марковић5. март 2016. 13:58

      Колико ја знам администратори стално говоре како ће избрисати коментаре који су овде писани латиницом. Ево ти па питај њих како да се повежеш са финансијерима http://www.kmnovine.com/2014/08/pismo-zandarmeriji-41.html

      Избриши
    2. само овде имаш 10 минуса до сада, а ко зна у животу... тргни се...пропадаш

      Избриши
  4. Анониман6. март 2016. 00:25

    Neznam za paradu ponosa i za skupove podrske Karadzicu i Mladicu ali sve sto je napisao za Mitrovicu u vezi izbora i za prelaze Jarinje i Brnjak je 100% tacno

    ОдговориИзбриши
  5. Молим сву Браћу и Сестре да на овом сајту http://www.mduls.gov.rs/index.php провере на време дали су на бирачком списку, према неким информацијама све општине су добиле задатак да што више обришу оне које неће са сигурношћу да гласају за издајничку коалицију...

    ОдговориИзбриши
  6. Једина опција за спас Србије и Косова и Метохије је коалиција окупљена око ДСС-Двери...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Нажалост, ДСС је и раније била прилично политички неупечатљива, изузев чланова са КиМ који су знали са чим се сукобљавају на терену, није било веће користи од ње уопштено гледајући. Са избором Санде за председника странке, сама струја је у потпуности девалвирала и постала чак контрапродуктивна, штетна и непожељна. Може се рећи, на основу садашњих утисака, да ништа боље неће донети него што су то донели бивши радикали а сада СНС. Све се стопило у исту колону само се, унутар ње, неки труде да избију на чело. Што се тиче Двери ту је ствар још црња.

      Избриши
  7. Не делим исто мишљење са тобом Иване. ДСС је управо Санда, сада успела да очисти од паразита, паразита који су добили наређење од Вучића да униште странку а као доказ томе ево на чијој је листи Андреја.М, Александар.П, и остала балавурдија сви су на листи СНС. Поповић до јуче лајао против власти и НАТО и на крају бацио коску Вучко он је зграбио...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Не морамо се сложити али два пута поновити да је Сребреница била геноцид а није, рећи да је Олуја хуманитарна акција... отићи одмах код Саве Јањића у Дечане на разговор чим је први пут дошла на КиМ, а све ово је Санда урадила, говори сасвим довољно свакоме ко то жели да види. Она се разликује од других колико и сви остали, само у небитним детаљима. Сада испада да је Вучић моћан и у другим странкама. Што ти људи нису раније отишли из ДСС-а, иако је, већ сам рекао, био такав какав је био. Зато што су ту били или због власти или су сада видели да им је свеједно у политичком смислу. Не знам колико су сви они били паразити док су били у странци, то стварно не знам. А да су небитни не би им се имена ни помињала, битност не стичу паразити.

      Што се тиче одговора на питања о Дверима, мора се писати ћирилицом или се бришу коментари који немају посебног смисла и значаја а још су и латинични.

      Избриши
  8. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  9. Иване!!
    Ако је неки проблем код ДВРЕИ, што желе да се пише ћирилицом, како сам ја тебе овде разумео, онда ниси у праву, ако си Србин и србског рода, јер сви који су у истини Срби, они неће бити издајници свог народа, своје вере у Православље, србске Славе и ћиририце.
    Мени се чини, да су једино ДВЕРИ, још за спас Србије и Православља и ћирилице, а сви они други су одпад од српства и истинитог србског народа.
    Шта је било ознака за Србина?
    Ја сам нешто старији и мени је то све познато од пре комунизма.
    Оличење Србина је : Светосавље ( Православна вера ), српска Слава и ћирилица.
    Од комунизма је све то измењено и натурена нам је латиница од стране Хрвата.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Па онда не знате баш најбоље, јер латиница долази још 1903. са пучистима и црнорукашима и довођењем Црногораца-Енглеза Карађорђевића, 1918. доживљава свој процват стварањем прве Шугославије, тачније СХС, и даље само расте...комунизам је само "лупио завршну фарбу" на тај пројекат.

      Избриши
  10. У свему је аутор у праву што се тиче Ген.Дикића. Одлично је описао тог дрипца шта је све ураио у задње време. Па му сад изгледа дошло из дупета у главу да се у Србији десница буди, ал она нормална, па би да ускочи у врх. Мислим на Заветнике. И хвала Богу да му нису дозволили да буде део њихове кампање. Надам се само да ће једног дана, када патриоти дођу на власт у Србији, он и такви као он, што су радили против свог народа, одговарати за сва та кримогена недела која су починили.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине