Вести:

среда, 9. март 2016.

СНО „Срби на окуп!“: саопштење поводом претњи Војиновићу за текст објављен на нашем порталу

среда, 9. март 2016. | КМ новине 1

Након нашег изношења чињеница о антидржавном деловању генерала Братислава Дикића, као команданта Жандрмерије, на веб сајту „СРБИ НА ОКУП“, тај текст, уз допуну са другим аргументима, је објавио и интернет портал „Фејсбук репортер“.


Сам Дикић се јавио у коментарима на сајту „Фејсбук репортер“ и покушао да негира очигледну истину. Након тога су реаговали читаоци критикујући Дикића и тражећи од њега да се покаје. Један од тих коментара читалаца био је и коментар нашег брата Игора Војиновића, који је касније објављен као текст на сајту „КМ новине“ и изазвао велику пажњу. (пр., редакције; текст И. Војиновића преузет је са налога на једној од душтвених мрежа не из коментара). Брат Игор у њему једноставно износи чињенице, које могу многи потврдити и препоручује Дикићу покајање.

Нажалост, уместо покајања од Братислава Дикића су стигле измишљотине, оптужбе, које је он објавио на свом личном ФБ профилу, срачунате на то да жртва постане кривац и обратно, што је недопустиво.

Поврх свега тога, са његове стране су упућене претње на рачун брата Игора. Скандалозно је, недоследно и крајње нецивилизовано, за некога ко се „моли да Бог чува“ Србе са Косова и Метохије, да уједно истима прети.

Такође, здравом разуму је неприхватљива тврдња господина Дикића да је својим учествовањем у спровођењу неуставних одлука „штитио уставни поредак“ наше земље. Оваква његова тврдња сама о себи довољно говори својом контрадикторношћу.

Ми као СНО „Срби на окуп“ стојимо иза чињеница, које је изнео наш брат Игор и овом приликом молимо пензионисаног генерала Братислава Дикића да се часно огради од издајничких поступака Београдског режима, по питању свих српских интереса, посебно Косова и Метохије, у којима је службено, свесно и неславно учествовао.

Да овом приликом подсетимо њега и његове колеге: војска, полиција и жандармерија постоје да служе и чувају народ, а не режим у Београду, Бриселу или Вашингтону! А сви скупа упамтите стихове најмудрије српске главе: „Покољења дјела суде, што је чије дају свјема!“

У даљем тексту наводимо линкове снимака и текстова, који су свима доступни, о деловању Братислава Дикића, а све то могу посведочити хиљаде људи са протеста у Београду и на Косову и Метохији.

Информативна служба СНО „Срби на окуп“
8.3.2016. Београд




Везе ка чланцима:



Извор: Срби на окуп :: © 2014 - 2016 :: Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. Дикић је попио педалу од својих господара па још увек не може да се опасуљи. То су те ''велике'' српске патриоте који то постају тек када их режим одбаци.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине