Вести:

понедељак, 28. март 2016.

У Подгорици се завијорила ''застава'' шиптарских сепаратиста

понедељак, 28. март 2016. | КМ новине 0

На друштвеним мрежама постиђени и гневни, млади Црне Горе делили фотографију необичне сцене у Подгорици. Застава шиптарских сепаратиста - равноправна.

У Подгорици се завијорила ''застава'' шиптарских сепаратиста #км #новине #косово #метохија #вести,
Образ ко ђон јер далек је пут...


Застава дела територије са којег су шиптарски сепаратисти протерали више стотина хиљада Срба, можда и преко милион од периода између два светска рата до данас, сасвим легитимно се завијорила на јарболу у Подгорици. Без обзира што претензије тог народа нису скривене ни непознате ка самој Црној Гори, постоји група људи којој то не смета. Ти људи се данас називају (дал' пежоративно или жаргонски) "миловцима", "монтенегринима" итд... а као врх власти у такође отцепљеној Црној Гори од остатка Србије, изузетно су захвални Шиптарима који су највише помогли да ова република стекне независност како су више пута јавно оценили и захвалили се.

Већина национално свесних и здравих људи мисли потпуно другачије. Када смо на једној друштвеној мрежи видели фотографију и питали када и где је окачена "застава", којим поводом и да ли испред неке од државних зграда, одговорено нам је само "синоћ у Подгорици, не знам где тачно, срамота ме је... Сви су већ видели."

Подгорица са флеком на образу за вечност.


Без обзира што је про-западна, полтронска и како медији наводе, вероватно уцењена власт, признала нешто што је заувек нанело срамоту црногорском делу српског народа, тај исти народ не може да прихвати то као уобичајену процедуру а понајвише због тога што се до тог стања дошло злочинимо шиптарских терориста, финансираним парама од трговине дрогом, белим робљем, оружјем и другим високим криминалом.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине