Вести:

четвртак, 11. фебруар 2016.

Медији на срском језику прикривају трговину органима и штите Шиптаре у том злочину

четвртак, 11. фебруар 2016. | КМ новине 2

Срамно извештавање медија на српском одавно је премашило не само границе укуса, пробијања и рушења етике, основних начела цивилизованог понашања већ је попримило сасвим јасне контуре криминалног у томе!

Медији на срском прикривају трговину органима и штите Шиптаре у том злочину

Пише: Иван Максимовић



Одсуство закона који би регулисао рад медија - не контролисао већ одржао тако да остане макар минимално у сфери покривеној законом, произвео је ефекат који је понижавајући, апсурдан и све чешће сасвим јасно злочиначки.

Поред свих међународних и домаћих оптужби на рачун шиптарске стране на Косову и Метохији да су активно трговали органима Срба које је киднаповала терористичка "УЋК" а које још увек траје, наставља се поштовање позиције тих ратних злочинаца у, ионако нелаглној и сепаратистичкој, "власти" Шиптара на КиМ. 

Најновије оптужбе Асоцијација лекара Нигерије које се односе на Рочасу Окорчу, милијардера и гувернера савезне државе Имо, да је организовао мрежу за трговину људским органима у Нигерији у сарадњи са званичницима других земаља, међу којима су Турска, тзв., "Косово" и Хрватска, објавила је нигеријска информативна агенција "Наиј".

Председник асоцијације Филип Нџеманзе говорио је о томе на хитном састанку који је организован у Оверију, главном граду те нигеријске државе.

"Први пут у историји једна Влада учествује у трговини органима. Влада државе Имо користи медицинске институције како би омогућила трговину људима", изјавио је Нџеманзе.

Председник асоцијације нигеријских лекара говорио је о недавним путовањима гувернера у Турску, на Косово и Метохију, у Хрватску, у Јужну Африку и у азијске земље, преносе медији.

"Имамо посла са међународном мрежом на челу са Рочасом Окорочом у Нигерији. Бивши премијер Косова Хашим Тачи, који је на челу трговине органима у Европи, његов је пријатељ", рекао је Нџеманзе.


Владина канцеларија је саопштила да су те оптужбе "стара прича којом су се бавиле нигеријске безбедносне службе".
Окороча је посетио Косово у марту 2012. године када се састао са тадашњим Тачијевим замеником Беџетом Пацолијем и министром трговине Мимозом Кусари Лилом.


Сви наведени Шиптари су представници сепаратиста са којима српска Влада из Београда преговоара о предаји Косова и Метохије!

Осим велеиздајника у српској влади, међу којима се истичу Вучић, Дачић, Николић, мада ни ниже категорије нису мање криве као што знамо какве су већ активности Ђурића, Вулина, Дрецуна, Одаловића... па све до локалних послушника коју ту наказну политику спороводе и на терену.

Медији као "кровна институција" уместо потраге за правним регулисањем ситуације и задовољења правде над ионако већ правоснажно осуђеним лицима, попут Хашима Тачија за тероризам, "објашњења" траже од оних најнижих, иначе нелегитмних и криминално наметнутих, такозваних "представника" Срба које су опет бирали велеиздајници а не српски народ.

Иначе их српски народ не би ни изабрао на те позиције већ на позиције представника органа републике Србије где се никада нису ни кандидовали јер су њихове "способности" нешто другачије од оних које захтева бављење званичном политиком те им понашање по закону, као ни таква зарада, не одговарају довољно.

Како није могуће да ти лажни "представници" било шта протумаче исправно, јер би то негирало срж смисла њиховог положаја и постојања, они признају да су упознати са најгорим криминалним активностима шиптарских терориста и квази-политичара.

Представник Вучићево - Вулинове "Српске листе" (иначе првобитно "Листе Србија" где је показатељ снаге чињеница да ни то име нису могли да сачувају камоли шта друго од Србије на КиМ), извесни и доскорашњи потпуни анонимус Славко Симић каже да “оно што је у јавност изнела Асоцијација нигеријских лекара није непознаница" као што сви знамо. Међутим он је принуђен да настави свој плес са вуковима будући да се у то коло ухватио и одмах почиње да их брани и штити уместо да се заузме за оне за чијег се представника лажно представља - српски народ.

Симић тако каже: "На жалост околности које су нам наметнуте нису нам пружиле превише могућности да бирамо, ми разговарамо и сарађујемо са легитимно изабраним представницима косовских Албанаца”.



А околности које су им "наметнуте" јесу напуњени џепови и задовољена сујета и жеља за "влашћу". Једино што је наметнуто је он сам па ни њега Срби нису прихватили а камоли шиптарске терористе за легитимне, како их назива.

Такође ти представници Шиптара немају никакав легитимитет, баш као и они, изабрани су од стране америчке Владе и тако се и понашају.

Симић даље наставља да штити резултате терора над Србима који су настали на Косову и Метохији и саветује како да се изгради "сигурнија" шиптарска квази-држава на тлу српске покрјаине. Он је оценио, преноси Танјуг, и да је "тренутна политичка криза доказ да је на Косову потребна нова политичка елита, неоптерећена пре свега прошлошћу и окренута будућности и истинском помирењу и нормализацији односа". Другим речима: потребни су људи за које се не зна или нису умешани у злочине над Србима како би српска јавност лакше прихватиле поставку таквих "политичара" и отимачину српске територије коју ће заступати и он сам, како већ и чини.

Председник Српске листе је казао да су о кривичној одговорности садашње политичке елите Косова и свакој другој одговорности надлежни судови и тужиластва, како "косовски" тако и међународни.

Једино које Симић није поменуо јесу они који имају највећу надлежност и приоритет за процесуирање тих злочина а то су српски судови јер су се злочини и дешавали на територији Србије, над српским држављанима и најчешће од стране оних који су и имали и имају српско држављанство. Дакле, на јасан начин Симић је држави Србији одрекао право на њену територију и задовољење правде али за то он има подршку пре свега од српске власти која све то и организује и потписује у Бриселу.

"Верујем да ће Специјални суд за злочине које је починила "ОВК" имати храбрости и смелости, подићи оптужнице и прикупити што више доказа о злочинима над цивилима током сукоба на КиМ, јер много је имена жртава а да ниједно име починиоца још увек немамо", рекао је Симић. ово треба да представља једну монструозну замену за наду у правду а не тражење њеног задовољења. Дакле, још једном се потврђује његова снисходљивост, заштита личних интереса и интереса његових шефова и криминалних структура чија је маскота.

Не само да мора да инсистира на задовољењу правде и да то делима потпкрељује, већ он мора и да понавља да је представница америчког конзулата у Приштини, Трејси Џекобсон, јавно и јасно рекла: "Овај суд ће отклонит црну мрљу која стоји над ОВК и никако се неће бавити славном борбом ОВК''. Симић би морамо да има макар минимални праг људскости, саосећања и морала према српском народу за чијег се представника представља.

Али сада она кључна ствар. Ни он, ни било ко то не би могао да нема подршку медија да то чини! Оних медија и новинара који се буне кад их прозову да клече а они протестују не устајући са колена!

"То би био велики корак ка задовољењу правде за српске и све жртве на Косову и Метохији, сматра председник Српске листе" ноншалантно закључују новинари Танјуга надајући се да им плате ипак неће бити угрожене упркос агилности коју су све време показивали у спровођењу велеиздаје, међународног криминала и шиптарских злочина над Србима, за сада само на Косову и Метохији.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

2 коментара:

  1. "плес с вуковима"? -- Их, та немојте каз'ти.

    И шта је ту сад тај некакав Симић, Аска или козица господина Сегена, тобоже? А не корумпирани дрипац? Хммм...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Јавите се редакцији за сваки одговор и евентуалну недоумицу коју имате на: redakcija@kmnovine.com

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине