Вести:

уторак, 23. фебруар 2016.

Шешељ није био на Анти-НАТО протесту јер прижељкује коалицију са СНС? (ВИДЕО)

уторак, 23. фебруар 2016. | КМ новине 5

Упркос изјавама српских радикала да су под страховитом медијском блокадом, то се не може баш тако назвати.

Шешељ није био а Анти-НАТО протесту јер прижељкује коалицију са СНС? (ВИДЕО)
Пре само годину дана, уз покличе "живела велика Србија", Шешељ је палио НАТО и заставе Западњачких земаља... / Фото: Јутјуб

Захваљујући готово свакодневним гостовањима на безмало свим локалним телевизијама широм Србије али и оним највећим попут ТВ Пинк, Студио Б, БН... и других (клик за кратак осврт), пажљиви гледалац може доћи до сасвим јасних закључака о намерама и предвиђеном плану и програму СРС.

То пре свега јер сам лидер радикала и не крије шта му је циљ.

Иако је наш портал био нападнут зног преношења саопштења којим је упозорено да ће Шешељ позвати Србе са КиМ да изађу на нелегалне шиптарске изборе, врло брзо то се испоставило потпуно тачним, опет захваљујући признању самог др Војислава Шешеља.

Многи од нас нашли су се у неверици... Тако нешто било би исувише екстремно за, без претеривања се може рећи, најславнијег борца за истину и правду у Хашком казамату. Читавих деценију и по неустрашиво и без поксртања, Шешељ је владао над инструментализованим, антисрпски и неосновано скованој оптужници против њега али посредно и против Србије и читавог српског народа. Нико ни у лудилу не би помислио да борац против НАТО "суда" може једном постати њихов играч, заиста нико.

Шта се то десило у готово једном дану? Да ли је могуће да смо нешто тако важно прескочили? Или је нешто прескочило нас? Тек, Шешељ и његови српски радикали су направили још један радикалан потез - нису се појавили на анти - НАТО скупу у Београду, игнорисали су га, најавили свој са датумом другачијим од других организатора (оправданијим датумом, додуше али без покушаја уједињавања) и - најавили прижељкивану коалицију са СНС-ом!

Све то, како Шешељ каже "у интересу Србије"! Какав интерес може имати Србија од издаје знамо и без да нам неко објашњава а какву штету може имати од нереалног сагледавања новог курса српских радикала, мислимо да ни то не захтева стручност да би се схватило. 

Послушајте сами тврдњу и разлоге због којих Шешељ жели да буде нови члан старих радикала:

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 


Пише: Горан Петровић

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

5 коментара:

  1. Па интерес Србије је да се окрене Русији и прекине преговоре са ЕУ, зар није тако? И зар није тај интерес већи од свих нас?

    ОдговориИзбриши
  2. Испоставило се да нисте били у праву јер је сам на твитеру објавио да не позива Србе на шиптарске изборе него да ће пустити да о томе одлуче радикали са Космета

    ОдговориИзбриши
  3. 16. 04 1998. Vojvoda Đujić o Šešelju.Ja ću mu oduzeti titulu vojvodsku,jer,zaista,tu nema ni Srbina ni čovjeka.

    ОдговориИзбриши
  4. Нажалост, почетком децембра сам све ово и најавио, подржавајући текст који сте ви написали. Истина је много гора, а видеће се након избора. СРС више не постоји, буквално сви часни људи су у ових неколико месеци напустили странку. Овај човек је обични јефтини манипулант и ништа више.

    ОдговориИзбриши
  5. Crveni vojvoda udbaš i izdajnik. Šešelj je bio saradnik udbe u Sarajevu pod šifrom magistar.Aktuelna vlast u Srbiji je proizvod udbe, kao i sve dosadašnje od 1945. naovamo. Svi iole ozbiljni političari u Srbiji su saradnici udbe.Zato Srbija nema nikakvu šansu da krene napred dok njome upravljaju udbaški teroristi, zlikovci i ološ.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине