Вести:

уторак, 2. фебруар 2016.

Ноћни вукови: Путинова бајкерска полиција Луганска (ВИДЕО)

уторак, 2. фебруар 2016. | КМ новине 0

Ноћни вукови су највећа и најозлоглашенија руска бајкерска група, жестоко лојални Владимиру Путину, и тврде да су мотивисани хришћанством и патриотизмом, кажу у најави аутори филма успешно дајући ноту врхунске ексклузиве причи.

Ноћни вукови: Путинова бајкерска полиција Луганска (ВИДЕО) #косово, #вести, #рат, #км-новине, #луганск, #бајкери, #ноћни, #вукови, #новорусија, #украјина, #исток, #нацисти, #владимир, #путин,


У продукцији британског Гардијана појавио се документарни филм који говори о најпознатијој бајкерској групи која је често свраћала и има своје чланове и у Србији. Аутори додају да њихова база на истоку бивше Украјине, у Луганску, личи на сцену са снимања филма о побеснелом Максу.

Унутар њиховог упоришта, Ноћни вукови отворено говоре о породицама које су оставили за собом како би дошли у Луганск и борили се за свој народ против украјинских нео-нациста у Новорусији.

The Night Wolves: Putin's motorbiking militia of Luhansk



За свега три дана филм је имао преко 40 хиљада прегледа.



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине