Вести:

понедељак, 15. фебруар 2016.

Шта заиста значи Јудин пољубац руског патријарха на Куби?

понедељак, 15. фебруар 2016. | КМ новине 5

Мени се чини да нико не схвата шта се заиста десило приликом сусрета Кирила и папе у Хавани пре неки дан.

Шта заиста значи Јудин пољубац руског патријарха на Куби?


Путин је послао Кирила на Кубу и, како се види из свих изјава које су обе стране давале после тог сусрета, пристао да Русија ради на стварању Новог Светског Поретка (НСП). Посредник у томе послу биће нико други до Ватикан са папом на челу.

Путин је издају Русије и Православља само камуфлирао пославши на Кубу Кирила да у његово име и далеко од Русије ту издају спроведе у дело. На исти начин на који је у дело проводи Сурков далеко од очију јавности састајући се са Нуландовом у Каљининграду где вероватно траже модалитете враћања Донбаса у састав Украјине. Док је Кирил љубио његовог новог брата папу Франциска, обећавајући му учешће Русије у стварању Новог Светског Поретка, дотле је Путин био у посети Таџикистану или Татарстану у обиласку некаквог научног центра?!

Путин је све на чему је радио од када је дошао на власт једним пољубцем Јуде у Хавани бацио у воду. Руски патријарх папу зове братом и тврди како ће заједно са њим радити на стварању глобалне цивилизације што није ништа друго него еуфемизам за стварање Новог Светског Поретка са једном светском владом, једном светском синкретитичком религијом и једним владаром оличеним у Антихристу. Русија ће тај Јудин пољубац на Куби, и све оно друго што се ваља испод и иза њега, скупо платити. 

Све те силне размирице око Украјине, Донбаса и у Сирији од Кубе и Јудиног пољупца више нису ништа више него размирице енергетских компанија које се боре са транспортне коридоре енергената и ништа више. Путин од Кубе више није анти-глобалиста већ само део механизма стварања Новог Светског Поретка којем је циљ пре свега поробљавање људи и уништење Православља.


Русија од Кубе више није и не може бити заштитница Православља нити се Русији и Путину под оваквим условима више може било шта веровати. Русија је од Јудиног пољубца из Хаване постала једна од десет глава звери коју јаше Вавилонска курва. Ова дешавања треба наравно гледати и у склопу припрема за свеправославни Васељенски сабор који припрема екуменистичко масонска фанариотска секта.

На том тзв. сабору православни патријарси ће признати примат папе у хришћанском свету и тако читав православни свет гурнути у пропаст. Бар онај његов део који буде признао одлуке које буду донoсила „браћа“ на том сабору. Русија од Кубе и Света Три Јерарха лета Господњег 2016. више није део решења проблема већ је и сама постала проблем.

Милинко Милинчић, Србија данас



Извор: Србија данас.нет    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

5 коментара:

  1. Тако је Милинко! С тим да Путин не издаје православље од Кубе, већ од свог устоличења. Прогони Истинско православље. Само у Петровграду отео је 18 храмова и предао лажној патријаршији "сергијанске цркве". Глобално је отпадништво, али народ само мирно посматра као овца вука. Биће касно бојим се, када прихватимо болну истину, да је обмана велика и да треба ићи у катакомбно Истинско православље

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Брате Стефане,на жалост свих нас то је истина , тешко прихватљива, болна али је истина...

      Избриши
  2. Архимандрит Никодим Богосављевић - Отворено о екуменизму у Србији - део 1
    https://www.youtube.com/watch?v=fRDPJg-BpmQ
    Погледајте видео посебно од 23 мин обратите пажњу у 33мин.Све ја речено кратко и јасно.

    ОдговориИзбриши
  3. Трагедија је што је обмана још већа него што мислимо. Нису обмана они епископи и клирици који јавно саслужују са католицима и осталим јеретицима, јер ту је све очигледно. Обмањују народ они који су тзв. традиционалисти и "антиекуменисти" који пишу и говоре против екумениста а остају са њима екуменистима у заједници. Управо због таквих народ неће да се одваја од јеретика јер мисли да иде у раскол. Требало би људима објаснити да у раскол не иде онај ко се одваја од екумениста и оних који су у општењу са њима, него да је то исповедништво за веру. Нико не чита житија, ни Свето Писмо, нити се моли, те је веома мали број оних који могу разликовати Истину од лажи.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине