Вести:

недеља, 21. фебруар 2016.

Анти - НАТО протест: Били су деца кад су им Србију комадали (ФОТО)

недеља, 21. фебруар 2016. | КМ новине 0

Били су деца кад су Србију комадали, почев од Западних Србских земаља до Косова и Метохије.

Са данашњег анти - НАТО протеста / Фото: Стево Мрђен, КМ Новине


















Текст и фото: Стево Мрђен




А данас су пустили искру, од данас ће да се крчка окупациона влада Србије, све до 27. марта ове године када је након обиласка већих градова у Србији заказано свесрбско окупљање са јасним циљем:

Хоћемо да народ каже шта мисли о издајничком споразуму и сарадњи са белосветским касапима и убицама- НАТО пактом. 

 
Хоћемо референдум и нећемо да се разилазимо док га не добијемо!

Пионирски парк, испред зграде преседништва био је место окупљања родољуба чије је окупљање сазвао Србски сабор Заветници, осим својим симпатизерима позив је био упућен свим патриотским организацијама и странкама, што су готово све и прихватиле, биле су ту заставе Образа, СНФ-а, ДСС-а, Двери, свих осим СРС-а, али њих после дилеме око позива Косметским Србима да изађу на шиптарске изборе Србска јавност не перципира као родољубиву снагу.


  ФОТО ГАЛЕРИЈА:  


Након кратке изјаве за медије поптпарола СС Заветника, Милице Ђурђевић прешло се на импровизовану бину на којој су се ређали говорници, врло емотивне поздраве са Космета пренела нам је Јефимија Ђиновић, из Црне Горе Турковић Ђурђина.

Окупљенима се обратио преседник Удружења Србских ветерана и бораца Славко Никић, присутни су овацијама одговорили на поздраве које им је пренео од генерала Ратка Младића из Хага и наставио са захтевом да се Пештерска висораван додели Русима за њихову базу пошто смо Америма дали већ територију за њихову (Бондстил), како би на тај начин задржали неутралност. Посебно је био занимљив предлог да се у супростављању окупацији и сваком агресору на нашу земљу у првом позиву ангажују мушкарци старији од 50 година, у другом од 40 до 50 и у трећем од 30 до 40 како би се сачувала младост и нарушена стопа природног прираста!

Затим је за говорницу ступила мајка убијеног војника на Кошарама, Лозанка Радојчић, тренуци њеног обраћања су ледили крв и направили мук.


  ФОТО ГАЛЕРИЈА:  


Колико рат може бити страшан, како је тешко кад изгубите сина.... Колико још може бити теже, ако изгубимо СЛОБОДУ?!

Стефан Стаменковски, преседник СС Заветника је поручио зашто је окупљање заказано и зашто је потребно јединство свих снага које желе да живе у сувереној држави: До 27. Марта потпишите одлуку о референдуму, народ да одлучи или ће цела Србија да вам дође и тражи своја права, своју част и достојанство.

Парадом Београдским улицама до амбасаде Руске Федерације ваљало је показати који је то број био присутан и колико ће се Србски Гебелси упињати да сакате њихов број, покличе, песме, обиљежја! Тресла је та енергија младости све балконе градске и неће моћи све те очи повадити да сакрију данашњи дан!


  ФОТО ГАЛЕРИЈА:  


Двочасовни скуп је окончан испред амбасаде Руске Федерације где су окупљени сачекали да се представници организатора скупа врате са пријема и онда им је саопштено да су чули надања да ће Србија остати неутрална и најављена су следећа окупљања: 27. Феб у Лесковцу, 28. У Љубовији и 29. Феб у Панчеву, за остале саборе јавност ће бити накнадно обавештена.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине