Вести:

субота, 16. јануар 2016.

Лажни чланови ''СНС'', прави милиони од продаје српске имовине

субота, 16. јануар 2016. | КМ новине 5

Иза "масовног учлањења" Срба у СНС прекјуче, крије се савез и заштита силеџија над народом као и очекивана милионска материјална корист за Марка Ђурића од продаје српске имовине на КиМ.

Лажни чланови ''СНС'' прави милиони од продаје српске имовине


Међу ударним вестима српских медија у месту Зебинце код Гњилана прекјуче је СНС-у приступило колективно 2.000 нових чланова. Међутим, организатори догађаја и Сретен Ивановић, такође један од оних који су организовали ову циркуску представу, пред почетак трибине нису договорили тачан број људи које ће "приступити" СНС. Тако је новоименовани повереник СНС-а за Ново Брдо у свом говору изнео цифру од 1.500 људи који је приступило СНС-у док је истовремено Марко Ђурић изнео цифру од 2.000 људи.

Прилог који је емитовала локална РТВ ПУЛС у коме новопостављени повереник СНС-а за Ново Брдо Сретен Ивановић износи цифру од 1.500 људи које приступа СНС је објављен на сајту РТВ ПУЛС-Шилово.

SNS Novo Brdo 2

Због овог прска и учлањења у СНС могуће озбиљне последице на коалицију СНС-СПС -ЈС

Због јучерашњег преласка и колективног учлањења у СНС уНовом Брду, на помолу је велики раскол коалиције СНС-СПС-ЈСјер је досадашњи члан Извршног одбора СПС (под бројем 37 чланство у ИО) и председник општинског одбора СПС Ново Брдо Светислав Ивановић, рођени брат новог повереника СНС-а Ново Брдо Сретена Ивановића.

Ивановић (први с лева на првој фотографији, као члан СПС-а са Дачићем) и он на трибини СНС-а прекјуче.

Члан Главног одбора (под бројем 180 чланство у ГО) је и секретар покрајинског одбора СПС-а за КиМ Срђан Митровић. Попут њих и председник Општинског одбора Јединствене Србије Косовска Каменица Милош Филић је на јучерашњем скупу јавно прешао у СНС. Као чин негодовања од стране председника Окружног одбора СПС за Косовско Поморавље од председника СПС Ивице Дачића затражено је хитно ишчлањење наведених чланова СПС уз образложење да су прекршили програм и деловање СПС-а.

Срђан Митровић, један од активнијих чланова СПС из Гњилана, није то више...

Дупле функције и дупле плате

Срђан Митровић (сада СНС) је пре око месец дана именован на место председника привременог органа општине Гњилане (видети овде) док му је још увек трајао мандат начелника косовско поморавског управног округа. Митровић је још увек начелник Косовско поморавског округа (на јучерашњој трибини представљен је као начелник Косовско поморавског округа) а од пре месец дана је на функцији председника привременог органа општине Гњилане. Правно је немогуће да једно лице обавља две јавне функције, али у овом случају то не представља проблем. Паралелно са овим функцијама он је делегат у тзв "Скупштини Гњилана" у шиптарском систему што представља његову трећу функцију.

Светислав Ивановић, сада нови чланов СНС-а, председник је привременог органа општине Ново Брдо, а уједно по шиптарском систему градоначелник је општине Ново Брдо. Две плате и све привилегије дуплиране.

Криминално финансијска зависност Марка Ђурића и лобирање за Митровића и Ивановића

Према нашим сазнањима, спрега прекјучерашњег колективног преласка одбора и чланства СПС у СНС је у „братска„ веза, како је то Светислав Ивановић на јучерашњој трибини навео за садашањег тзв "министра за повратак и заједнице" Далибора Јевтића, председника "општине" Штрпце Братислава Николића и њихов однос са Марком Ђурићем, директором за Канцеларију за КиМ.

Иза свега стоји финансијски део колача који ће припасти Марку Ђурићу од продаје Ски центра Брезовица.

Ђурић ће од Јевтића и Николића добити одређени милионски проценат од приватизације Ски центра Брезовица да би се прећутно сагласио са продајом ски-центра Брезовица од стране шиптарских власти у Приштини, као и да прећутно аминује све предлоге за именовање на важне функције у општинским структурама које функционишу по систему Републике Србије за људе које предложе Николић и Јевтић. У прилог томе иде и именовање Митровића на функцију председника привременог органа општине Гњилане док још увек врши функцију начелника Косовскопоморавског округа, као и именовање Братислава Николића за председника привременог органа општине по српском систему у Штрпцу.

Ненад Цветковић

Посебну пажњу у овом клану заузима Ненад Цветковић -Чичко, човек који је широј јавности постао познат након што је 28.02.2012. године (видети овде) пријавио пет радника МУП-а Србије и лично наредио хапшење начелника МУП-ПУ Гњилане Добривоја Стојановића и још петоро радника МУП-а Србије, које су извршили припадници РОСУ специјалних јединица. Цветковић је медијима тада тврдио да на КиМ немају шта да траже српски полицајци и да тадашњи министар МУП и председник Владе Р. Србије треба да гледа своја посла и да је Косово друга држава за њега. То јест, како ја тада рекао:

- Ја сам председник општине у држави у којој је председник Хашим Тачи, а не Ивица Дачић. (видети овде)

Ко је, што не бисмо знали и то, Ненад Цветковић? Нико. Једини податак који о њему постоји у архиву Републике Србије (осим тога да је рођен) јесте податак о пресуди на петогодишњ казну затвора (1996–2001), одлежао свега три
због силовања две српске малолетнице у Приштини. (видети овде)

Раније, док су трајале борбе за албанску ствар на Косову, у његов живот улази Ељми Речица (Петрит), близак сарадник Кадрија Весељија (шефа ШИК, шиптарске обавештајне службе) и наш јунак почиње да живи пуним плућима. Нагло напредује у каријери и, успут, одрађује ствари које могу да одјекну као вест дана, касније да буду заборављене  али њихове последице да трају деценијама.

Д. Јевтић, Марко Ђурић и Ненад Цветковић прекјуче на трибини у Новом Брду.


О његовом бахатом и некажњеном понашању можете видети овде и  овде. 

Све то крунисао је и узурпатор Теодосије вршењем богослужења, у присуству представника шиптарских општина и овог насилника и силеџије, који су прославили почетак рада нове "косовске" општине прво у цркви а затим и у шиптарској кафани. (погледати овде)



Садашњи заборав или финансијска корист и ћутање Марка ђурића о Цветковићу

Тадањши члан СНС-а Марко Ђурић је организовао и дао поршку протестима које су тамошњи Срби започели против Ненада Цветковића и репресије која је извшрена над Српском заједницом у Партеш/Пасјану како је тада рекао Марко Ђурић.

Анкетни одбор Скупштине Србијеподнео пријаву против Ивановића

Извештај Анкетног одбора Скупштине Србије о начину трошења средстава буџета Републике Србије на територији АП КиМ од 2000. до 2012. године 01 Број: 06-2/19-14 14. април 2014., који је поднео тадашњих председник скупштинског одбора за КиМ генерал Момир Стојановић, иначе садашњи председник Одбора за безбедност Скупштине Србије, јасно константује да је у општини Ново Брдо дошло до злоупотребе финансијских средстава приликом асфалтирања путних саобраћајница у тој општини и реновирања школских просторија. Као доказ ових тврдњи је и видео прилог РТС-а када је Светислав Ивановић одбио било какав разговор на ту тему и вербално насрнуо на новинаре РТС-а. По овом случају се није законски поступило зарад очувања односа унутар коалиције СНС - СПС јер је Ивановић као високи функционер тражио заштиту од Ивице Дачића председника Владе Р. Србије у том периоду.


Косовски (шиптарски) ревизор: Градоначелник Новог Брда оштетио буџет

Из Канцеларије генералног ревизора система шиптарских сепаратиста на Косову и Метохији објављено је, како преноси Коха диторе, да је у пословању локалне самопураве Ново Брдо којом руководи Светислав Ивановић из листе Српска откривено низ неправилности. 

Према тврдњама овог ревизора, Ивановић је прошле године „намерно буџет општине оштетио за 14 хиљада евра тако што је у платни списак убацио десет непостојећих радника у сектор образовања“, док је незаконитим запошљавањем у осталим областима нанета укупна штета већа од 50 хиљада евра.

Ивановићу се замера и да је као градоначелник Новог Брда без конкурса запослио члана породице као менаџера у сектору културе. Та особа је примала редовно плату иако се никада није појавила на послу. И у здравству је без конкурса запослено троје. Укупно је у свим областима исплаћено нередовно и незаконито 30 хиљада евра што је нанело намерну штету а из личних интереса и прибављања материјалне користи те
буџету шиптарске "општине", а као главног кривца за то ревизор именује градоначелника Ивановића. (видети овде)

Батинаши Ивановића током трибине тукли и претили Србима

У прилогу дописништва Гласа Америке са Косова на крају посете батинаши Светислава Ивановића (нови СНС) прете жени да ће пребити њу и њену породицу а на другом снимку како сведочи наш извор, а који ћемо ускоро објавити, на почетку трибине на улазу батинаши Светислава Ивановића пребијају Србе који су желели да учествоју на трибини и новинаре којима забрањују улазак у салу.

То је најбоља порука коју представници власти и Владе Србије шаљу српском народу на Косову и Метохији. Многи се боје, као што се и на снимку може чути, да ће их оваква подршка уместо казне силеџијама, батинашима и криминалцима, и то из самог државног врха Србије, натерати на оно што нису могли ни шиптарски злочинци ни НАТО бомбе, да своја вековна имања продају и заувек напусте Косово и Метохију.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

5 коментара:

  1. Ha ha ha kako ste ovo izokrenuli da ja koji sam bio tu nemam poima o cemu ste ovde pisali.
    Mene kao profesionalnog novinara bi bilo sramota da se potpisem ispod ovog teksta.
    Da ste o meni kojim slucajem pisali ovako kao o ovim ljudima istog trenutka bih vas tuzio.
    I ako mislite da mozete Marku Djuricu na ovaj nacin da nastetite grdno ste se prevarili.
    Bane cilja da dodje na Djuricevo mesto to mi je dobro poznato ali miniranjem njegovih skupova mislim da ce se ponovo vratiti stampariji.
    A za ovakve tekstove ocekujte tuzbu pre ili kasnije neko ce se toga setiti.

    ОдговориИзбриши
  2. Dajte konkretne dokaze,nemojte se služiti carsiskim pričama a šta bi sa falcifikovaniim saobraćajnim dozvolama tabu tema.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj dobro ste se setili bilo je to lrpo vreme za falsifikatore i plagijatore .
      Ali oni koji su imali bolju opremu u stamparijama imali su vecu zaradu .
      Ali je to dosta doprinelo slobodi kretanja srba na kosovu koji nisu imali vozacku i saobracajnu dozvolu.
      Hvala svim politicarima koji su se zalagali za to iako tada nisu jos bili iskusni politicar .
      hi hi hi

      Избриши
    2. Jeste tako,tad su neki bili dobri judi a loši političari,sad su postali lošiji ljudi i dalje su loši politicari.

      Избриши
    3. Хаха, довољно је видети фацу М. Ђурића и све је јасно. Иначе, боту један, јел био у Отпору високо позициониран, треба још нешто више?

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине