Вести:

субота, 2. јануар 2016.

Будимир Ничић: Ми Срби на Косову имамо два проблема, са Београдом и са сепаратистима у Приштини (ВИДЕО)

субота, 2. јануар 2016. | КМ новине 0

Конференцију “Свет у 2016.” одржану у хотелу Метропол Палас отворио је председник Владе Републике Србије Александар Вучић, а присутнима се обратио министар спољних послова и први потпредсеник Владе, Ивица Дачић. 

Будимир Ничић: Ми Срби на Косову имамо два проблема,са Београдом и са сепаратистима у Приштини (ВИДЕО)
Будимр Ничић / Фото: Свет.рс


Потпредсеница Владе Републике Србије Зорана Михајловић такође је изнела своје прогнозе на тему економије и политике за 2016. годину, а након тога присутнима се обратио и градоначелник Београда.

На панелу “Косово 2016: Очекивања и изазови” учествовао је и Будимир Ничић, ДН КиМ, Грачаница, који је током панела између осталог рекао:

“У мору тих проблема, ми Срби на Косову, генерално гледано чини ми се имамо два проблема. Проблем са Београдом и проблем са Приштином. Проблем са Београдом је тај што Срби тамо чини ми се да не знају шта им Београд спрема и Ненад је то рекао у свом излагању, ево када је овај бриселски споразум у питању, људи тамо не знају шта то значи…” рекао је Ничић осврћући се на прослављање и "победе" чак и од 5 : 0 за српске преговараче.

Такође је навео да одлуке о Косову и Метохији доносе људи који тамо не живе, а то је случај не само данас већ у протеклих 100 година, те да смо зато дошли у ситуацију која ни мало није завидна.

 ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО: 





Извор: Свет    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора


Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине