Вести:

петак, 22. јануар 2016.

Ивановић постао жртва шиптарског квазисистема чијем успостављању је сам допринео

петак, 22. јануар 2016. | КМ новине 1

Сви већи медији су јуче и данас пренели да је пред Еулексовим судом у Косовској Митровици Оливер Ивановић проглашен кривим за ратни злочин из 1999. и осуђен на девет година затвора иако нико од сведока није потврдио његову умешаност у било какав ратни злочин.

ДА ЛИ СЕ ИЗДАЈА ИСПЛАТИ? Ивановић постао жртва шиптарског квазисистема чијем успостављању је сам допринео #Косово, #Метохија, #Србија, #Вести, #Оливер, #Ивановић, #КМ-НОВИНЕ,
Званични материјал са кампање за граоначелника -северног- дела Косовске Митровице на које место је наметнут кандидат Владе из Београда, Горан Ракић. Погледајте званични сајт те "општине" кликом на везу овде: ОПШТИНА СЕВЕРНА МИТРОВИЦА



Оно што медији заборављају да кажу о Оливеру Ивановићу…

Многи аналитичари који су коментарисали овај случај углавном истичу неоснованост пресуде и око Оливера Ивановића стварају култ мученика. Ретки међу њима су се осмелили да кажу (и то само у по једној реченици) да је реч о „квазисуду“, док је апсолутно заборављена улога Оливера Ивановића, „лидера Грађанске иницијативе СДП“ у успостављању квазиинституција међународне заједнице и успостављању власти тзв., „републике Косова“ на целој територији јужне српске покрајине.


Наводимо неколико медијских наслова:

Србија у шоку: Пресуда Ивановићу скандалозна

Адвокат Оливера Ивановића: Жалба на пресуду, ово је злочин против правде,

Ивановић осуђен да јавност прогута Суд за ОВК

Србија огорчена пресудом Оливеру Ивановићу

СРАМНА ОДЛУКА СУДА: У суботу скуп подршке Оливеру


Председник Николић је чак „ОЦЕНИО ДА ЈЕ ОЛИВЕР ИВАНОВИЋ КРИВ ШТО ЈЕ СРБИН И ДА ЈЕ ОСУЂЕН – ДА БИ СРБИ БИЛИ ОБЕЗГЛАВЉЕНИ“.

За „необавештеног“ председника – Оливер Ивановић нити јесте, нити може бити глава Србима на КиМ (као што ће се видети из даљег текста). Обезглављивање Срба на КиМ је урадила управо власт у Србији, смењујући легалне представнике Срба и доводећи на њихова места своје послушнике!

Да се разумемо – пресуда суда јесте скандалозна. Искрено је и људски жалити човека коме се овако дивљачки суди, без доказане кривице. У ствари – ни једном Србину не би смели да суде неки „квазисудови“, уколико је Косово и Метохија саставни део Републике Србије.

Оливер Ивановић гласа на шиптарским изборима у Косовској Митровици.


АЛИ! Управо су „кооперативни“ Срби, попут Оливера Ивановића, помогли да се систем „кадија те тужи, кадија ти суди“, успостави на Косову и Метохији, чиме нису угрозили само себе лично и своју породицу (што би им се још и могло опростити), већ су све Србе са Косова и Метохије гурнули у „кадијине“ руке! Њима не треба да суде Еулексови, нити шиптарски судови – њима треба да суде српски судови – за издају.

Тренутно све говори да је то време далеко, али не заборавимо – времена се мењају.

Пред вама је низ текстова објављених на сајту ФБ Репортера, из којих се може стећи добра слика о улози „новомученика“ Оливера Ивановића у успостављању квазидржаве Косово.

Сведочење о издаји Оливера Ивановића (видео)

Оливер Ивановић – „Избори на Косову супротни Уставу“!??



Слоган пред шиптарске изборе, иронија.
…да би затим учествовао на противуставним шиптарским изборима као „лидер Грађанске иницијативе СДП“ и злоупотребио своје суграђане зарад стицања јефтиних политичких поена:



Оливер Ивановић најбруталније злоупотребио трудницу којој је прећено пре избора

Можда је најбољи пресек о улози Оливера Ивановића на КиМ направила Ал џазира у тексту Ивановић – од карате првака до осумњиченика, наводећи неке битне детаље из његове биографије:



„Након искључења из Српског националног већа за сјевер Косова, но већ након двије године  је смијењен. Након тога постаје члан Координационог центра за Косово, за чије се формирање и залагао.

Исте године је на парламентарним изборима, на листи Коалиције Повратак, изабран за заступника у Скупштини Косова, у којој постаје и члан предсједништва. Чињеницу што се залагао за излазак косовских Срба на изборе многи су му и замјерили. Оспоравало му се и то што је био „превише флексибилан“ у контактима с међународном заједницом, али и да је једнострано доносио одлуке.

Осим ангажмана у локалној средини, али и у косовском парламенту, будући да је и 2004. године поновно ушао у косовску Скупштину као носитељ Српске листе за Косово и Метохију, Ивановић има искуства и у српској влади. За вријеме владавине Демократске странке, конкретно од 2008. до 2012. године, био је државни секретар у Министарству за Косово и Метохију помажући на тај начин у рјешавању проблема косовских Срба.“






Извор: ФБ Репортер    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине