Вести:

недеља, 31. јануар 2016.

Снајпериста Берић упао у заседу: Већ су ме прогласили мртвим али није им се дало

недеља, 31. јануар 2016. | КМ новине 1

Српски снајпериста у армији ДНР-а, Дејан Берић јавља да је предходних дана било доста жестоко на линији разграничења са Украјинцима.

Снајпериста Берић упао у заседу: Већ су ме прогласили мртвим али није им се дало #Деја, #Берић, #КМ-Новине, #Вести, #Украјина,
Дејан Берић / Фото: лична архива

Мало смо упали у заседу они већ прогласили мртвим. Па и није им се баш дало, било чупаво али све је ок. На стотинак метара од нас је четири дана лежало је петнаестак мртвих Украјинаца. Давали смо им могућност да узмемо оружје од њих а да они покупе своје мртве, међутим нису хтели и просто су их раскомадали артиљеријом. Гину као муве у својим дебилним покушајима да заузму наше положаје – каже Берић.

Он је посебно незадовољан радом ОЕБС-а


Они слепци из ОБСЕ-а опет не виде ништа. Срели смо их у Коминтернову, као ништа не виде а од наших положаја на километар и по стоје украјински тенкови. Све у свему рат иде и даље, нажалост било је и на нашој страни пострадалаих али шта да се ради. Ако је за утеху много, много мање него код њих – каже Берић.




Извор: Ослобођење    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. Врана врани не вади очи. Није чудо да ништа не виде и ништа не чују. Кда су западњаци шта поштено урадили, зар вам није познато, како је било прво са Југославијом, а после са Србијом?

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине