Вести:

уторак, 19. јануар 2016.

Шта чека Србију ако Вучић победи?

уторак, 19. јануар 2016. | КМ новине 9

Једна од првих анализа - упозорења шта чека Србију ако на најављеним општим изборима победи Александар Вучић и "они који га подржавају на било који начин".

Шта чека Србију ако Вучић победи?
Фото - илустрација: КМ Новине

Победи ли Александар Вучић, као и они који га подржавају на било који начин, Србија ће се суочити са следећим последицама:

- Србија ће се, вољом народа, фактички (а на дужи рок, и неумитно, правно) одрећи Космета;

- Доћи ће до неопходне промене Устава Србије како би се ова чињеница и формално-правно омогућила;

- Отклониће се уставне препреке за улазак у НАТО савез;

- Од Русије ће се направити непријатељ;

- Изгубиће се сва (про)руска тржишта, а привреда ће буквално бити заробљена западним и исламским капиталом;

- Ојачаће се уставно бриселски концепт регионализације; практично ће се дати државотворно висок степен аутономије Прешеву и околини, Рашкој (Санџаку) и Војводини са (не)сагледивим последицама;

- Република Српска ће бити сведена на карикатуру;

- Србија ће бити изложена уценама држава у региону, а које су већ у ЕУ, у погледу територијалних захтева, избеглица, вере и писма; ако не удовољи њиховим захтевима, те државе могу блокирати Србији пут у Европу.

- Тенденцијски гледано, а ствари у том погледу све више измичу контроли, православље ће у Србији, и на нивоу њених популација, добити крајње озбиљну конкуренцију у неправославним, посебно не-хришћанским, религијама.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2016 ::    Молимо за навођење извора

9 коментара:

  1. a ako pobedi opozicija sta onda? haha

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Победила опозиција или не следећи коментар писан латиницом - бришемо.

      Избриши
  2. у последњем тренутку, када доживимо слом - десиће се велики преокрет и Србија ће се подићи из пепела. Доћи ће нове снаге које ће народ водити у препород. Без страдања нема васкрсења, иако је све тако црно и депресивно - не губимо веру у Господа и снагу Небеске Србије. Треба заслужити помоћ са Неба, ипак.

    Раде Дерикоња

    ОдговориИзбриши
  3. Тако је. Ко год да победи тако ће бити. Јер је и опозиција проевропска и ићи ће истим путем. Партије које се залажу за спас Косова и Метохије, партије које су за савез са Русијом због крађе избора неће ући у парламент. Нека нам је Бог у помоћ.

    ОдговориИзбриши
  4. Braćo Srbi, dižemo se, pomoći će Bog ako izađemo i glasamo za one koji upravo dolaze. Ovi su istorija, jedino će morati da vrate pare i da lepo u kamere ispričaju kako je to išlo.

    ОдговориИзбриши
  5. Braćo Srbi, pomozimo jednom čoveku i srpskom junaku koji čami u ustaškom zatvoru, a to je kapetan Dragan! Dignimo glas za našeg junaka dok nisu i vojvodu Đurića proglasili za ratnog zločinca!

    ОдговориИзбриши
  6. ало , КМ Нобине што се неки коментари могу лајковати а неки не,и друго - ја мрзим вучића што се определио за западне злотворе али ни опозиција ништа није боља ако не и за нијансу екстремнији европејци.У коалицији са снс-ом постоје партије које се не слажу са вучићевом политиком али пуста фотеља је слатка а због те фотеље не виде да Србију гурају у пропаст.

    ОдговориИзбриши
  7. ало , КМ Нобине што се неки коментари могу лајковати а неки не,и друго - ја мрзим вучића што се определио за западне злотворе али ни опозиција ништа није боља ако не и за нијансу екстремнији европејци.У коалицији са снс-ом постоје партије које се не слажу са вучићевом политиком али пуста фотеља је слатка а због те фотеље не виде да Србију гурају у пропаст.

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине