Вести:

недеља, 6. децембар 2015.

Новинари, срам вас било пред Гашићем, лицемери

недеља, 6. децембар 2015. | КМ новине 1

Министар одбране Гашић, својом паћеничком опаском доказао је само једно - колико су новинари у Србији јадни и стварно на коленима!


Новинари, срам вас било пред Гашићем, лицемери
Ово је свима било смешно али Гашић није? (Наравно да није смешан али је и ово идиотизам који су новинари листом подржали!)
















Пише: Иван Максимовић


Свега неколико минута после објављивања Гашићеве опаске новинарки, дигао се интернет свет на њега оптужујући га и згражавајући се. Очигледно несвесни себе и чињенице да су сами себе поданички довели на колена Гашићу, Дачићу, Вучићу, Вулину и свим осталим паћеницима у српској власти.

Овај пут на страну што се свако безакоње, лаж, антидржавна, антиуставна и криминална активност српских политичара прећуткује а смишљају разлози да се они и поред свега афирмишу у јавности... Обратимо пажњу на нешто друго.

Готово сви медији у Србији преплављени су фотографијама голих тела, понајвише женских, експлицитних сцена и фотографија... Главне јунакиње и вест дана су, без изузетка, старлете или, како се то у народу каже - курветине.

Свакодневно се у тим истим медијима може видети по неки савет за "бољи секс", нова поза, нешто што још није испробано... читаве рубрике, насловне стране, средње стране, све вришти од голотиње која позива на блуд најдиректније, чак директније од Гашића данас.

И коме то смета? Никоме!

Зато што се тако се продају новине, тако се купују гледаоци и аудиторијум, тако се зарађује за хлеб!

Зар продаја голих тела ради задовољења одређених сексуалних порива није отворена проституција? Зар то није, господо новинари и новинарке - курвање и то класично? Шта вам сада смета?

И где су ти часни и високоморални људи, ти новинари и новинарке, сниматељи, посматрачи - било ко, да Гашића на лицу места упозори? Зашто му нико одмах није рекао све ово што сада просипате по друштвеним мрежама? Зашто се новинарка није побунила? Можда зато што сте се уплашили за посао? Да ћете изгубити своју плату? Ако сте прећутали гадост и вулгарност да не би сте остали без парчета хлеба, зар се нисте продали? Зар нисте класичном проституцијом наставили да обезбеђујете своју егзистенцију? Шта је сада, шта вам смета у овој причи?

Не смета издаја Косова, не смета срушени хеликоптер, не смета НАТО погача и со, не смета Тони Блер, не сметају крволоци из америчких војних база, не занима вас страдање вашег народа ни на Косову, ни у Хрватској, Босни, Србији, не сметају безрезервни напади и урушавање система, образовања, Цркве, не смета рушење светиња, затрпавање и сечење, не смета удар на буџет и услове лечења, поскупљење лекова, не смета промоција педерлука, содомије, разврата. Не смета промовисање "групњака" у получасовним емисијама на телевизијама са националном фреквенцијом али вам смета што сте клекли пред Гашића?

А истина је само то да сте ви уопште били бољи од њега, да сте држали до закона, поштења и части, не би њему ни пало на памет да се кандидује за министра одбране на првом месту! Него би у Крушевцу и даље подводио проституке, оне отворене, јавне, класичне... и самим тим и часније од вас, колеге новинари.




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

1 коментар:

  1. ....није Гашић ни промилима понизио новинарку, колико су новинари понизили Србију!!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине