Вести:

четвртак, 17. децембар 2015.

Тачи на својој слободи да захвали државницима Србије

четвртак, 17. децембар 2015. | КМ новине 0

Удружење породица Киднапованих и убијених Срба са КиМ током рата крајем 90-тих као и после, обратило се јавности саопштењем поводом медијске афирмације "снаге" ратног злочинца Хашима Тачија.
 
Тачи на својој слободи да захвали државницима Србије
Хашим Тачи на гробу шиптарског фашисте из Другог светског рата



Саопштење преносимо у целости:


Блиц је данас 17.12.2015 године на ударној страни објавио слику Хашима Тачија у друштву немачке канцеларке Меркелове где најављује демонстрације против ЕУ, под насловом „Европа га одбацила-Тачи спрема побуну“.

Породице удружења киднапованих и убијених јавно ће затражити састанак у Приштини са Хашимом Тачијем који је одговоран за животе киднапованих Срба. Такође поручују породице:

-То што си на слободи, то што си на слободи још увек па имаш смелости да претиш Европи и Србима некаквом побуном, најављујеш тужбу против Србије за наводни геноцид над Албанцима, где тврдите да је Србија убила у геноциду 20 000 Албанаца и да је силовано 20 000 Албанки и тражите одштету за вашу „државу“, захвали се Српским државницима од ДОС-овског режима па до режима ДС-а и СПС-а, Тадића и Дачића. Јер нико од њих никада није тада, а ни сада, захтевао да будеш ухапшен јер су твоје руке крваве до лаката. Ви сте у име албанског лобија „парама фонда жуте куће“ од пара трговине људским органима у Албанији, купили српске државнике ДОС-овског режима, да из српских затвора ослободе 2.108 УЧК-а терориста и злочинаца. Али за киднаповане Србе нису желели да траже слободу.

То што си постао премијер или министар УЧКНАТО "државе Косово", захвали се Србима попут Тадића, Драшковића, Свилановића, Чеде Јовановића... који су једино тражили хапшење Српских генерала а оптуживали Србију за наводни геноцид у Сребреници и тражили да Србија призна лажну државу Косово. ЕУ и Америка су саучесници у тим злочинима над Србима и дозвољавају да Хашим Тачи, иако је на Интерполовој потерници због злочина над Србима, активно учествује у споразумима у Бриселу и Бечу са српским државницима.
 
Зашто није омогућено да и Српски генерали Павковић, Лазаревић и Лукић буду са Хашимом Тачијем у истој собу у Бриселу и Бечу? Питамо се како би породице албанских жртава реаговале на тај догађај.
 
Господо, власници и уредници медија, као и државници ДОС-овског и ДС режима, вама је једино проблем био Симо Спасић који је једини имао смелости и храбрости да говори о злочинима словеначких, хрватски, муслимански и Албанских злочинаца. Због тога сте њему уништили живот, будућност његовој деци а он је једино тражио правду за Српске жртве.

 
Дана 17.12.2015 године
У Београду



Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине