Вести:

уторак, 24. новембар 2015.

Радикали из Косовске Митровице: не излазимо на шиптарске изборе шта год Шешељ одлучио

уторак, 24. новембар 2015. | КМ новине 0

Након објављивања саопштења Удружења "Шчербина" на портал КМ Новине отпочели су готово непрестани напади психичко малтретирање.

Радикали из Косовске Митровице: не излазимо на шиптарске изборе шта год Шешељ одлучио

СРС не жели, или ментално није у стању да схвати да је наш портал само пренео саопштење за јавност пристигло на редакцијску пошту.


Чланови Српске радикалне странке видно погођени наводима о ангажовању Вјерице Радета и др Војислава Шешеља да их присиле да прихвате шиптарске квази - институције, бурно реагују већ данима и то је изуетно повољан потез. Такво осећање узнемирености и неприхватања шиптарског "система" на територији републике Србије дају наду да посотоји довољно спремних људи да се и даљу одпиру издајничкој политици која полази из Београда, са положаја властодржаца који своју издају више и не крију.

Оно што изненађује јесте константно обраћање нашем порталу! Дакле не Удружењу Шчербина или Стара Србија, не вођству своје странке да се децидно, без устезања и без околишања огради од таквих навода већ најамње битној карики у овом ланцу догађаја. Желимо да вас подсетимо да је портал КМ Новине пренео саопштење које као и сва остала добија редовним путем, редакцијским мејловима. на неразумне и неосноване нападе чланова СРС наш одговор је био: пошаљите вам ваше саопштење или демант и ми ћемо објавити. Нама се званично нити службено није обратио нико нити нас било шта упитао и захтевао. То им није сметало да наставе са нападима. 


Ретки међу њима, искрени у својим страначким активностима као виду патриотског деловања у корист државе Србије у овом тешком тренутку, после више недоумица, пронашли су пут, односно редакцијски мејл, и послали нам саопштење које преносимо. Оно је стигло само у ЈПГ формату, односно као фотографија па га тако и преносимо.


Саопштење српских радикала из Косовске Митровице



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине