Вести:

субота, 28. новембар 2015.

Грађани палили свеће за убијене руске војнике, ван институција система (ФОТО)

субота, 28. новембар 2015. | КМ новине 2

Грађани палили свеће за убијене руске војнике, ван институција система (ФОТО) Грађани палили свеће за убијене руске војнике, ван институција система (ФОТО) Представници групе грађана Правда и Право за Србију положили су цвијеће и упалили свијеће у четвртак, испред Руске амбасаде, у помен страдалим војницима Руске федерације ангажованим у борби са Исламском државом у Сирији, пилотом... и чланом спасилачке екипе, војником...

Грађани палили свеће за убијене руске војнике, ван институција система (ФОТО)


















Пише: Стево Мрђен




Тешки новембарски дани, хладни и влажни, осликавају на прави начин огромни набој и тензију које ратне страхоте изазивају активностима терориста у Француској, Нигерији, Египту и директним оружаним акцијама против регуларне Сиријске војске.

Грађанима Србије ове тензије још теже падају када су сведоци да државни врх нема став о најновијим збивањима, када нема ванредних конференција за штампу о новонасталим глобалним промјенама и шта би све оне могле да значе за наш простор и државу!


Вјероватно имају став и информације које би требали да подијеле са нама, али немају дозволе од својих ментора из Америчке и Британске амбасаде!


Или те диктате које су добили да саопште не смију да прочитају и свакако им је боље да се шетају хрватским Банским дворима и возају најновијим аутобусима по Кинеским индустријским провинцијама!


Док Свијет жонглира на танкој оштрици опстанка мира, ми чекамо најновије вијести и извјештаје разних агенција и дописника, државника и дипломата у тору као стадо без звонара и пастира!

Борба за нашу Србију ван институција система и са индивидуалним покушајима да покажемо да нисмо још промјенили свијест, и никад нећемо није лака, али је праведна и снажнија од већинске масе наше браће која су своја тјелеса и умове предали сотони и на овакве работе гледају са сажаљењем и окреће главу јер нас се стиди! 


Нећемо стати, са нама је Бог!




У наставку прочитајте писмо које смо овом приликом доставили амбасади Руске Федерације:



АМБАСАДА РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ
Београд, Делиградска 32
Амбасадору Чепурин Александар Васиљевич,
на руке лично

ИЗЈАВА СУЧЕШЋА


Поводом трагичне погибије, потпоручника Олега Анатолевича Пешкова и Александра Михаилович Позинича, изражавамо најдубље саучешће породицама погинулих руских хероја.

Такође, изражавамо саучешће Председнику Руске Федерације, Председнику Владе Руске Федерације, војсци, као и целокуном братском народу Русије.

У тешким тренуцима који су задесили братску нам Русију, ми, Грађани Србије, које је све потресла ова тужна вест, желимо да поручимо свима у братској нам Русији, делимо ову бол са свима вама. Као грађани Србије, прошли смо кроз овако тешке тренутке, тако да нам је добро позната бол коју осећа читав руски народ. Међу нама има доста оних који су прошли ратове на овом подручју, тако да знамо и како изгледа изубити ратног друга. Због свега овога, поручујемо БРАТСКОМ РУСКОМ НАРОДУ, НИСТЕ САМИ У ОВИМ ТЕШКИМ ТРЕНУЦИМА КОЈИ СУ ВАС ЗАДЕСИЛИ. У складу са овим тешким тренутком, који је задесио Руску Федерацију,истичемо, ОНО ШТО ПРЕДСТАВЉА ВЛАДА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, НИЈЕ СТАВ СРБСКОГ НАРОДА. НЕПРИЈАТЕЉ РУСКЕ ДРЖАВЕ ЈЕ НЕПРИЈАТЕЉ СРБСКОГ НАРОДА, СВА ВАША СТРАДАЊА СУ И НАША И МИ НЕЋЕМО ТО ПРАТИТИ СКРШТЕНИХ РУКУ. Заједно се молимо за душе погинулих хероја, и, надамо се да ће их тамо негде горе чувати анђели.


СЛАВА ИМ

Вечная слава павшим героям

ОЖАЛОШЋЕНИ ГРАЂАНИ СРБИЈЕ


Изјава о оснивању групе "Право и правда за Србију"


Србски народ се налази у тешкој ситуацији угрожено нам је национално и људско досојанство, а равнодушна власт према својој земљи и према свом народу нема одговор ни на антисрпски сепаратизам, подстакнут из светских центара моћи, који прете да Србски народ оставе без матичне државе.
Прочитај целу изјаву
У овом времену када је све испретурано где је лаж заменила истину, неправда правду, неморал морал, криминал право одоворност за будућност Србије почива на свима нама, на читавом народу. Само мали број реагује адекватно на оно што се догађа у нашем друштву, и зато највећи грех је клонулост, када се од свега дижу руке. И ЗАТО СРБИЈО УМОРНА И КЛОНУЛА БУДИ СЕ...


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора


2 коментара:

  1. amerofasisticke drzave predstavljaju najvecu pretnju svetskom miru koji su uspesno trasirali TITO NEHRU GANDI BANDARANAIKE GADAFI SADAM HZSEIN CAUSESKU i jos mnogi drugi svetski drzavnici koji su postovali coveka ljucka prava i slobodarski duh

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Молим Вас да убудуће користите ћирилицу или ваши коментари неће бити објављивани.

      Избриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине