Вести:

четвртак, 8. октобар 2015.

Марко Јакшић: Хапшења и нова страдања Срба последице лошег рада Влада Србије

четвртак, 8. октобар 2015. | КМ новине 0

Иако непријатна за др Марка Јакшића, лидера Срба са севера КиМ, хапшења радника на Брезовици нису изненађујућа како је и сам потврдио за "КМ Новине".

Марко Јакшић: Хапшења и нова страдања Срба последице лошег рада Влада Србије
Све је одавно већ јасно. Бриселски споразум донео само нова страдања Срба.
"Све је то резултат једног лошег, такозваног „Бриселског споразума. Београд се свесно одрекао имовине на Брезовици а која је пре свега власништво „Инекс туриста“ из Београда. Значи то је имовина државе Србије које се Београд одрекао и без икаквог разлога дозвољено је такозваним „властима на Косову“ да ту фирму приватизују и дају Французима и то је разлог због чега су ти људи избачени са посла. То је пре свега лош рад Владе Србије која је овај део државе отписала, која се одрекла имовине коју држава Србија има на овом простору што је као резултат донело нова страдања Срба, хапшења и одвођења у притвор радника ни кривих ни дужних" каже Јакшић.

Међутим, по њему, ни то као ни пропаст Бриселског споразума и катастрофално стање које је настало његовим потписивањем, није ништа друго да политика коју Запад води деценију и по отворено заступајући антисрпске ставове.

"Сада чујемо да Марко Ђурић каже да Европска унија захтева да се, ако се жели отворити поглавље 35, каже да су Косово и Метохија посебна држава и да више немају неутралан статус. То је оно што смо сви знали још пре петнест година, да је Западу пре свега стало да Шиптарима да државу што се сада види на делу.  Дакле, прича о неутралном стаусу не стоји у шта се сада и Марко Ђурић уверио и видимо да је већ пуне три године обмањивао јавност, предвођен Александром Вучићем који је радио једно, говорио друго а мислио треће" образложио је Јакшић позадину немилих догађаја јуче на Брезовици.



Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине