Вести:

понедељак, 26. октобар 2015.

Британски амбасадор, својим безобразлуком, заслужио да буде трајно протеран из Србије!

понедељак, 26. октобар 2015. | КМ новине 0

Британска ароганција до изражаја највише долази када се у ваздуху осети мирис крви, тако је реаговао и Денис Киф на једној од домаћих телевизија.

Британски амбасадор, својим безобразлуком, заслужио да буде трајно протеран из Србије!
Када ћемо почети овакве да проглашавамо "персоном нон грата"?


Користећи пажњу коју је добио расположењем велеиздајничке власти у Србији, Денис Киф је у потпуности заборавио на сва зла која су британци починили и чине у Србији, укључујући убиства косовских Срба која су подржавали, директно организовали, и учествовали у њима иако је мирис српске крви на британским рукама још увек свеж.

Више потреба него жеља да Србију понизе, изражена је у реченици да је "Србија је на путу ка ЕУ, а то значи и усклађивање са њеном спољном политикома о томе и даље разговарамо" мислећи притом на удаљавање од Русије.

Антитерористичку борбу против муслиманских екстремиста које су основали Американци под називом "Исламска држава" и војно помогли да ојачају, Денис Киф испред своје Владе види као - проблем и ситуацију из које жели да издвоји Србију, у којој такође подржавају шиптарске терористе.

- Знамо да Србија са Русијом има осетне везе, али сте ви и на путу ка Европској унији. Што се саме Русије тиче, ми видимо њену улогу у Украјини и Сирији, видимо то као проблем, као нешто негативно - рекао је Киф. 

Гостујући у Кажипрсту" он је истакао да је за Велику Британију Косово држава и да када се говори о дијалогу у Бриселу, Британија мисли на дијалог Србије и Косова.Само је ово довољно да па чак и неопходно да Киф буде проглашен персоном нон грата, односно дипломатом који би морао да напусти Србију у року од 24 часа.

Уместо тога он наставља у безобразном и поприлично криминалном маниру какав је је својствен империјалистичкој Енглеској која је за собом оставила најкрвавији траг у историји света и цивилизације. Подржавајући чланство лажне творевине "Косово" у УНЕСКУ Киф је рекао да Британија саслушала аргументе српске стране, али да верује да би то "било боље за културно и религијско наслеђе на Косову". Зат оостаје нејасно да ли то свет жели да српско културно и верско наслеђе буде трајно уништено као што су и до сада улагани напори од стране шиптарских сепаратиста. И тада су имали подршку Британије и данашњих "Вучићевих пријатеља и поузданих савезника".

Како је истакао, за његову земљу је важно отварање поглавља 35 и Британија подржава напоре да Србија отвори прва поглавља у преговорима са ЕУ до краја године.

- Мислимо да је то могуће. Поглавље 35 је део процеса и ми имамо добар напредак - рекао је Киф. 


овим  је Киф недвосмислено себе ставио на листу оних људи који ће морати да јасно буду означени као непријатељи српског народа и државе. У овом тренутку, док је саветник српских властодржаца британски ратни злочинац Тони Блер, то није могуће како је свима јасно. АЛи ће зато несумњиво доћи време када ће и саветници и саветовани бити на месту које су сами себи припремили - иза решетака. ЖАлосно је једино што ће шиптарска заједница у Србији морати да испашта грехе британске, америчке, немаке и ароганције других криминалних влада Запада и Европске уније. 




Извор: Агенције    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине