Вести:

понедељак, 26. октобар 2015.

Код Грачанице поново све више не мирише на добро

понедељак, 26. октобар 2015. | КМ новине 0

Код страдалне Светиње Божије мирно и даље, али…

Код Грачанице поново све више не мирише на добро

Како време све више протиче, и што је јавност даље сећањем од монструозног рушења порте немањићког манастира Грачанице повише Ваљева - то је све већа и већа опасност од новог, завршног, напада на ову чудотворну Светињу Божију која се налази на свом Светом Месту повише Ваљева.



Видесмо данас да је радни камп бандитске државне бране Ровни пун радника, видесмо да су поново допремили једну од две машине (сл.2.) предвиђених за затрпавање Цркве шодером и блатом (ради комунистичке, скрнавне- „подводне конзервације), иако је банда обећала владици Милутину да бар неће затрпавати Светињу- очигледно је да од тога милом одустати неће.



На трећој слици се види кањон понорнице Сушице повише манастира Грачанице који је планиран за потапање - на слици се види суво речно корито ове понорнице које се испуњава водом само у случају великих вишедневних киша.

Направили су брану- да би срушили Светињу и загадили изворске воде које су овим порозним тлом Сушице повезане, а сад треба да чекају кишу да би имали довољно воде за коришћење бране Ровни. Они математички имају воде да некада, за отприлике две године, напуне и овакву брану, али колико ће им воде отицати у тој математици кроз порозно суво речно корито Сушице- и колико ће то утицати на пуњење- тек ћемо видети. А оно што је једино и сада сасвим јасно: Велика је превара и лаж да ће ова брана имати довољно воде за оптимално коришћење и надопуњавање. Значи, ем проклета- уништава Светињу, ем еколошки погубна- уништиће највеће изворске капацитете у Србији, ем на крају неће служити ни својој пропагираној намени. Дакле, овакве богоборне будале на власти данашње Србије смо сви ми породили гресима својим и мирним допуштањем ширења зла и лажи преко наших Светиња, Вере, Части, Слободе… преко наших несмирених душа.

Дај Боже да нас осећај и искуство не варају, али све нам изгледа да ће државна банда са бране Ровни допустити да нам прође још и празник Светог Архангела Михаила у Грачаници (21. новембара), а потом и наш месечни протест улицама Ваљева (24. новембра) и потом наредних дана поново насрнути на коначно затирање Светиње Божије… Наравно да ће сви они бити проклети и да ће их невиђене несреће касније пресрести, али шта је нама до тога, нама је до Светиње а не до туђе несреће. Зато нека нас на недељним молитвама у Грачаници, као и сваким празником(09:00 часова) - сутра је већ Света Петка Србска, буде све више и више, да нас буде све више и на месечним уличним протестним Литијама Ваљевом, да нас буде мноштво и када Вас позовемо у хитну помоћ када нападну на Грачаницу… и тада се имамо чему надати, таквима Бог неће помоћ ускратити, јер све се Правом Вером и Делима умољава и удостојава.


ИстиноЉубље свима Вама!


Извор: ИстиноЉубље    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине