Вести:

субота, 31. октобар 2015.

ПБ КиМ: Канцелар Вучић цмиздрео у Кремљу и испољио дебакл српске политике у Бриселу

субота, 31. октобар 2015. | КМ новине 3

''У Москви смо нажалост чули да се српски канцелар јако радује потписивању Косова споразумa о стабилизацији и придруживању са Европском унијом што је тешка небулоза јер на тај начин Европска унија откида део територије Србије''.

ПБ КиМ: Канцелар Вучић цмиздрео у Кремљу и испољио дебакл српске политике у Бриселу

Цмиздрење, запомагање, жалопојке председника Владе Србије током пријема код руског председника Владимира Путина, како стоји на званичном сајту Кремља, јасно говоре о тоталном дебаклу српске националне и државне политке коју ова власт спроводи.

Српски канцелар се иначе жали руском председнику на понашање сепаратистичке творевине зване република Косово која наводно одбацује заједницу српских општина коју је претходно прихватила.

Председник Владе Србије обмањује и руског председника па и српску јавност јер та шиптарска заједница српских општина која треба да буде састављена од одборника бираних по сецесионистичким законима тзв. "републике Косово" нема никаквих овлашћења да може да заштити Србе на Косову и Метохији него само служи као изговор за пеглање издајничког Бриселског спразума који је Влада Србије потписала. Ван сваке логике је да заједница српских општина буде институција која треба да гарантује безбедност Србима боље од српске државе где иначе у Резолуцији 1244 Савета безбедности стоји да је Косово и Метохија део Републике Србије.

Председник Владе Србије по ко зна који пут прави политичку дреку и вику унапред ада ће као и свака политичка пудлица да подвије реп и учини оно што му Брисел и Вашингтон нареде. Уосталом Александар Вучић често понавља да му увек клецају колена када се сретне са Анегелом Меркел.

Срби са Косова и Метохије су радознали да ли се можда председник Владе Србије „похвалио“ руском председнику да је 3. новембра затражио од НАТО пакта 45 минута да уђе на Косово и Метохију са безбодоносним снагама да би се обрачунао са непослушним Србима који нису хтели да изађу на сепаратистичке локалне изборе у режији Приштине.

У Москви смо нажалост чули да се српски канцелар јако радује потписивању Косова споразумa о стабилизацији и придруживању са Европском унијом што је тешка небулоза јер на тај начин Европска унија откида део територије Србије. Председник се радује, гле цинизма, јер каже да то отвара економску перспективу Србије у својој јужној покрајини. Нажалост и тај споразум и будуће чланство Косова у Савету Европе темељ налази у Бриселском договору у коме стоји да Србија неће ометати европски пут Косова и његов улазак у међународне институције и организације.

Без подршке Београда, без обзира на жеље Брисела и Вашингтона, Косово није могло да постане посебна држава. Заслуге председника Владе Србије Александра Вучића, иначе политичког конвертита, у њеном настајању су огромне. Историја ће то најбоље оценити.

Мора да су Срби са Косова и Метохије много грешни па их Бог кажњава доводећи им оваквог несоја за премијера.


Патриотски блок Косова и Метохије,
Саопштење за јавност,
У Косовској Митровици 31.10.2015. године



Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

3 коментара:

  1. Грешни грешни него шта и то сви.Али,ко се тако осећа данас у Србији!?Мали део народа!Седамдесет година траје отпадија од Христа и Крста а грли се масонска петокрака,као оно и Јевреји у Вавилону.И док се нису Богу смучили плачући на Вавилонском водама није им се смиловао!Таква је отприлике и наша судбина,међутим Јевреји су плакали и кајали се, а ми!?Цркве празне ко пећине пусте,свуд се црни црно безакоње...цркве граде Богу се не моле....што каже Свети владика Николај!!Лудило не престаје,фарме,парови,луде куће...велики брат увесељава демонском радошћу обезбожене србе који су ћутке пустили да им најбољег и најдостојнијег владику протерају из епархије а прогонитељи једва чекају да им дође њихов свети папа све са Алојзијем Степинцем у госте. Још ми нисмо страдали колико смо тешко увредили Свете Оце и Господа нашега Христа а овај режим је и благ за нас како смо заслужили.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Па по мишљењу ти си у потпуно у праву.
      Мени је исто тако познато шта су Срби радили на Косову за време комунизма, да су чак наше цркве чували шиптри а Срби свашта чинили и прљали Светињу. Да не помињем овде, шта је све чињено.
      Када би се Срби истински покајали, ја верујем да би им Бог опростио, али шта могу да видим и чујем. Само је мали број оних који се враћају на прави пут и то не само на Косову, него и централној Србији.
      Ђаво је узо српски народ у своје руке и не пупшта га. Стално им сугерише његове лажи у мислима, а Срби му верују и иду за њим у пропас.
      А шта да кажемо за врх СПЦ? Куда нас они воде? Шта да очекујемо ?
      По моме како ја познајем наше ПРАВОСЛАВЉЕ И ВОЉУ БОЖИЈУ, не надалмо се добру, јер када се зчо чини не можеш се добру надати.
      Љубиша.
      Нема већих одпадника и гордељивца од срба. То је велико зло, које се не може лако искорени из нашег народа.

      Избриши
  2. Ptestanite vise sa sirenjem ovakvih vasih nebuloza kad neznate o cemu se razgovaralo

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине