Вести:

уторак, 29. септембар 2015.

Вучићеви неписмени примитивци и криминалци спроводе ''политику Владе'' - Косово истерују из Србије

уторак, 29. септембар 2015. | КМ новине 6

Магазин "Таблоид" објавио је писмо које је стигло на адресу њихове редакције а са Косова и Метохије.У њему се врло прецизно описују Вучићеви неписмени примитивци и криминалци како спроводе "политику Владе" и Косово истерују из Србије.

Вучићеви неписмени примитивци и криминалци спроводе "политику Владе" - Косово истерују из Србије косово, вести, км, новине, север,
Детаљ са насловне стране Таблоида у коме је објављен текст


Поводом застрашујућег терора који је завела напредњачка власт међу косовско-метохијским Србима, група запослених у општинској управи Косовске Митровице и неколико универзитетских професора, одлучили су да се отвореним писмом обрате најширој јавности у Србији. 

Аутори су набројали само поједине, "истакнутије кадрове", који су типичан узорак на основу кога се може сагледати целокупан профил полуписмених али невероватно бахатих и агресивних присталица Александра Вучића и његове странке. Редакција Магазин Таблоид којој је упућено ово писмо, објављује га у целини, уз незнатне редакторске интервенције.
......

Криминална политика према Србима на Косову и Метохији коју спроводи напредњачка власт на челу са Александром Вучићем, достигла је размере обрачуна са најгорим непријатељима. У питању је очигледна издаја на делу. Нешколовани полусвет, наркодилери и криминалци које ова власт доводи на руководећа места да управљају судбином преосталих косовско-метохијских Срба, свакодневна су појава. Вучићева власт створила је нови Земунски клан на северу Косова, али овде треба нагласити да је реч о људима који су у много чему и опаснији него што су били њихови "славни" узори.

Својевремено су се Косовом и Метохијом бавили најумнији људи попут великих писаца и дипломата, Милана Ракића, Бранислава Нушића, Стојана Новаковића, академика Глише Елезовића, Јована Цвијића, а данас ова власт доводи потпуно неписмене људе и криминалце да се баве Косовом и да одлучују о судбини овдашњих Срба.

Од таквих људи данас Срби имају већи страх, гажење, понижења и пљување него од албанских злотвора попут Хашима Тачија, Рамуша Хардинаја и других перјаница терористичке ОВК.

Све је почело доласком Вучићевих на власт у Косовску Митровицу, када је доведена извесна Злата Радовановић из Београда, са завршеном средњом текстилном школом, која је тада по први пут у животу и дошла на Косово као "кадар", да буде неки координатор, да даје савете председницима општина у целој Покрајини, да суфлира деканима факултета, дели савете ректору Универзитета, директорима предузећа, школа... Замислите на седницама Универзитета у Приштини са седиштем у Косовској Митровици, такво име, Злата Радовановић, суди, доноси одлуке, предлаже... али нико не сме било како да јој се супротстави, јер свако супротстављање тој нешколованој координаторки значило би отпуштање са посла.

Одмах након Радовановићеве, на север Косова, у Косовску Митровицу, дошао је још један координатор и саветник из Београда, полицајац са средњом школом, Марко Кнежевић - Друг Црни, који такође по први пут у животу стиже на Косово. Он је прави оперативац на терену. Истински даје савете шта да говоре новоизабрани председници општина изабрани на албанским изборима (Горан Ракић, Косовска Митровица, Вучина Јанковић, општина Звечан, Драган Јаблановић, општина Лепосавић и Стеван Вуловић општина Зубин Поток).

Друг Црни даноноћно надзире и ТВ "Мост " у Звечану и наређује шта смеју и шта не смеју емитовати. Забранио је чак да се емитује прилог од минут и по, где је забележено полагање венаца на споменику жртава терора ОВК и НАТО пакта, поред моста на Ибру, поводом годишњице почетка агресије ове злочиначке алијансе на ондашњу СР Југославију 24. марта!

Другу Црном се нико не сме супротставити и он је страх и трепет за новокомпоновану власт на северу КиМ. Држава Србија Злати Радовановић и Марку Кнежевићу месечно плаћа 800 евра само за кирију у Косовској Митровици.

За имплементацију Бриселског споразума Вучић је поставио Љуба Марића, који је после тога именован, ни мање ни више, него за министра локалне самоуправе у Влади албанског Косова. Љубо Марић је први пут на Косово стигао као десетогодишњи избеглица из Книна, завршио је пекарски занат и сада је ето министар без знања и два српска места на Косову!

Званично, Марић је пацијент психијатарске болнице "Лаза Лазаревић" у Београду. Но, и то није био проблем, као ни његово звање пекара, да се бави Косовом, преосталим Србима и локалном самоуправом. За саветника Љуба Марића постављен је Дарко Радомировић, који је за три године променио пет партија и који је званично смењен пре две године са места координатора општине Подујево због проневере три милиона динара и препродаје помоћи намењеној малој преосталој групи Срба у Подујеву!?


За саветника у Канцеларији за Косово и Метохију, од њеног формирања, налази се извесни Зоран Милојевић - Зеља из Лепосавића, са занатом некадашње школе ученика у привреди. Додељена му је канцеларија у Београду одакле "саветује".

Милојевић је раније радио на државној пумпи ИНА у Зубином потоку, одакле је истеран због пљачке, али је после 1999. године албанским парама саградио бензинску пумпу на улазу у Лепосавић. Никада се није бавио ниједним часним послом. И данас кад декани, директори школа и директори предузећа са Косова оду у Канцеларију за Косово у Београд дочекује их и саветује Зоран Милојевић Зеља, човек без школе и икаквог знања, човек који је диловао дрогу и чији син, данас лежи у затвору у Нишу такође због диловања наркотика.

Вучићева Српска напредна странка је за председника привременог органа СО Косовска Митровица довела свог члана Александра Спирића, Рома, који је пре тога био у СПС па Г 17 плус, који сада општинским парама плаћа у десетинама хиљада евра неким фирмама, па се оне тим уплатама рекламирају на његовој приватној ТВ "Данкос"!

Поменути Спирић управо завршава свој грандиозни замак у Козаревачкој реци од пола милиона евра, 15 километара даље од Косовске Митровице. До замка је довео струју бетонским бандерама. Албанци су му саградили овај објекат и се сви питају откуд њему толике паре, а суседна српска села у околини имају дрвене бандере које сваким даном падају на удару ветра и кише.

Највећи утицај на све српске политичаре на Косову и уопште на све овде, има Звонко Веселиновић који је промовисани Вучићев бизнисмен, такође, човек без икакве школе. Звонко Веселиновић је лежао у затвору толико пута и толико година, због дроге, а укључен је у директно дистрибуирање дроге са највећим албанским дилером наркотика на Косову Ментором Бећиријем.

Вучић је водио Веселиновића приликом своје службене посете Тирани, представљајући га као угледног бизнисмена!  


Истовремено, Веселиновић је свог пријатеља, Нешка Милановића, за чијег је сина удао своју кћер, експресно поставио за декана Више економске школе у Лепосавићу, мимо свих закона и прописа. Узгред, комплетну ужу и ширу породицу запослио је силом у другим предузећима Косовске Митровице, и то без икаквог конкурса.

Ниједан тендер на северу Косова и Метохије не може нико добити осим Звонка Веселиновића или кога он одреди. Тренутно, Веселиновић гради једну улицу од 300 метара у центру Митровице за пола милиона евра, док је добијени тендер за изградњу четири стамбене зграде за расељена лица у Бошњачкој махали у северном делу Митровице, препустио једном Албанцу, пријатељу нарко боса Ментора Бећирија.

Невероватно је како Александар Вучић и Српска напредна странка уздижу криминалце и нарко дилере без икакве школе, на највећи пиједестал власти, да одлучују о даљој судбини Срба на Косову.

Поштеним људима који ћуте и гледају своја посла и мученички преживљавају дан за даном, јасно је да им се са оваквим људима не пружа апсолутно никаква перспектива за опстанак и останак на Косову и Метохији.

Зар овакви људи да буду узор нашој деци која се школују на поштен начин? Зар студенти кад заврше факултет треба да остану овде, да им нарко дилери, криминалци и нешколовани и бахати примитивци као што су Звонко, Зеља, Црни, Марић и слични, одређују судбину и запослење!?

Садашња владајућа коалиција са Вучићем на челу, створила је истински криминално-мафијашки клан на северу Косова и Метохије, који се дословно о свему пита, као да су у питању овлашћени службеници Владе Србије.

Поштени Срби на северу Косова и Метохије, заморчићи су новостворених мафијаша и криминалаца који све раде на штету Срба и државе Србије. Докле тако и ко може да им стане на пут?





Извор: Таблоид    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора


6 коментара:

  1. Sve ovo gradjani Kosova i Metohije manje/vise znaju, i pre ili kasnije puci ce, mladez vec razmislja o ustanku protiv ovih lopuza.

    ОдговориИзбриши
  2. Пратим овај портал повремено и само ми једна ствар није јасна!

    Мало мало па пишете о том неком Зељи од кога се изгледа сви бојите и нико не сме ништа да му каже а камо ли да му се супротстави!

    Ако је толико лош колико причате да јесте зашто га не пријавите полицији и са свим могућим доказима предате суду части и правде?

    Преписивајући текстове са једних портала на друге само доказујете колико немате о чему да пишете и колико вам нечији рад смета па хајде што пре да се само напада јер тобоже нема се шта друго паметније радити!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Добро је што сте анонимни, то потврђује све оно шт сте рекли.

      Избриши
    2. @КМ Новине

      Драго ми је што је мој коментар изазвао реплику! То што не желим да се представим и што желим да останем анониман не значи да нисам сигуран и да стојим иза сваке речи коју изнесем!
      У осталом, ви као портал који "покрива" југ Србије би требали да будете пре свега објективни и да пред истинама не затварате очи, и да оне људе који се боре и опстају нападате бесомучно!
      У осталом, врло добро знате да на основу лажног писанија и те како могу да вам поднесу кривичну пријаву, па само тако наставите са писањем неистина и обмањујте своје читаоце!

      Избриши
  3. Било би заиста добро да неко поднесе тужбу против нас за лажно писање, али заиста! Само - кад се промени режим јер овај скуп (не из текста већ из Владе у БГ) криминалаца је запосео све тако да ако судство није у стању да оцени Бриселски споразум, Мишковић и Беко су на слободи, остали криминалци такође, сигурно неће праведно судити ни о текстовима против њихових људи. Кад такво стање прође, заиста би смо волели да се против нас поднесе тужба и да изађемо на суд те да одговарамо и докажемо сваку реч коју смо написали!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман27. јун 2016. 20:22

    И ЈА ЋУ БИТИ АНОНИМНА! ДА АНОНИМНИ ИМА АРГУМЕНТЕ, ИЗНЕО БИ ИХ! оВАКО СЕ МОЖЕ ЗАКЉУЧИТИ ДА ЈЕ ЈЕДАН ОД ГОРЕ НАВЕДЕНИХ!!! НЕ СМЕ ЈЕР ПИСМО СУ ПИСАЛИ УЧЕНИЈИ ОД ЊЕГА, ПА СЕ БОЈИ ДА СЕ НЕ ОДА!

    ОдговориИзбриши

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине