Вести:

недеља, 27. септембар 2015.

Д. Трифковић: Сви Срби добровољно да прихвате услове живота које имају Срби на КиМ - II део (ВИДЕО)

недеља, 27. септембар 2015. | КМ новине 0

Д. Трифковић: Сви Срби добровољно да прихвате услове живота које имају Срби на КиМ - II део "Запад више уопште не кије намеру да у Србији жели промену свести како би Срби сами прихватили, каонешто добро, да живе у оним условима у којима живе, на пример, Срби на КиМ"




Ово за "КМ Новине" каже Драгана Трифковић, директор Центра за Геостратешке студије у другом делу интервјуа у коме говори о намерама Запада да да покори Србију и то са трајним, тешко поправљивим последицама по народ и државу. Трифковићева овакве чињенице поткрепљује доказом о неотварању најважније културне институције Срба, Националног музеја. Да постоји свест и воља тај музеј до сада је могла свака власт да отвори али се то до данас није десило што очигледно показује на културно затирање српског идентитета.


У овом делу интервјуа Трифковићева се дотиче и питања наводног утицаја руских медија у Србији које Запад и ЕУ помињу као "проблематични фактор" и започињу борбу са њима. Она од њих тражи да каже који су то медији јер за оне Западне, чије су редакције у Немачкој, Бриселу, Британији и Америци знамо и само њих пратимо али који су то медији руски "нека нам кажу па да можемо и њих да пратимо". 





Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине