Вести:

Friday, September 4, 2015

ОЕБС подржава тероризам и злочине на Косову и Метохији, уз подршку српских власти

Friday, September 4, 2015 | КМ новине 0

ОЕБС је поднео извештај о стању на Косову и Метохији и њиме наставља да крши закон и промовише насиље, тероризам и злочине. Овај пут са пуном подршком српских власти из Београда.

ОЕБС подржава тероризам и злочине на Косову и Метохији, уз подршку српских власти
Илустрација: КМ Новине


Све је више тренутака када је човека срамота због туђих грешака и бесрамних потеза. Један од таквих повода је и извештај ОЕБС-а на о стању на Косову и Метохији. Тог извештаја на званичном сајту ОЕБС-а нема али га преноси државна новинска агенција Танјуг позивајући се на шиптарске изворе.

За тензије које су на Косову и Метохији увек биле производ мржње Шиптара према Србима и намере да Срби буду протерани са своје земље, у овом извештају ОЕБС окривљује "одлуку о оснивању суда за ратне злочине терористичке УЋК". Карактеризација тероризма се у опису избегава али се, како Танјуг то "толерантно" преноси, они називају парамилитарним снагама што је најмање зло од свих које су могли да изаберу. Под условом да искључимо подршку терористичком покрету и њиховим вођама у квази-влади окупираног Косова и Метохије коју ОЕБС на терену свесрдно пружа још од пре самог бомбардовања Србије 1999. Такође је важно да је управо Американац Вилијам Вокер испред ОЕБС-а оптужио Србе за измишљени злочин над Шиптарским терористима због кога је касније НАТО изввршио сурову агресију над Србијом.

ОЕБС на Косову и Метохији 1998. године када су прикупљали податке за рачун шиптарских терориста, агресора са Запада и возилима наранџасте боје, какво се види у позадини, постављали локаторе за будућа гранатирања и бомбардовања насеља и циљева на КиМ. О томе нема ни речи ни у једном од извештаја за све ове године, осим неколико живих сведока Срба.


О непрекидном ланцу несиља над Србима, како се Танјуг позива на шиптарски лист "Коха диторе" каже се да су "евидентирани и физички сукоби Срба и Шиптара" али о самој природи тих напада на Србе, каже се да је повод оснивање такозваног специјалног Суда за злочине УЋК!

У једном тренутку Танјуг по ко зна који пут дозвољава себи да бахато крши закон и Устав Републике Србије ничим не цензуришући кривотворење стања и признајући наводе у извештају ОЕБС-а да се на КиМ шиптарска власт меша у своје "правосуђе" и то као - "држава". Тиме је ОЕБС још једном признао творевину запада коју покушавају да припишу као поклон шиптарским терористима. Оваквим поводима смо Танјуг јавно упознавали и упозоравали са кршењем закона али се то до данас није променило. Јасно је и зашто када оваква валст у Београду врши уређивачку политику медија али то никога не може да оправда јер је кривично дело - кривично дело посебно када то свесно чините и то дужи временски период.

ОЕБС, осим искуства у отимању државне територије, рушењу уставног поретка суверена државе Србије, наметање злочинаца и терориста као "безбедоносних" служби и власти на територији окупираног Косова и Метохије, довољно о себи говори када каже да се бави "контролом наоружања, образовањем, родном равноправношћу, добром управом, реформом војске, полиције, државним службама, људским правима"... Једном речју служба потосји једино да би се глобализовала одређена средина и њоме лакше манипулисало и, јасно, потпуно на штету народа у држави у којој су присутни, у нашем случају - Србији.

Учешће, односно годишње председавање овом мисијом које је ове календарске године припало министру спољних послова Србије, Ивици Дачићу и његово игнорисање безакоња над српском државом, само је додатно обогатило оптужницу за велеиздају која га чека већ са првим данима успостваљања права у Србији.


Горан Петровић


Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.