Вести:

недеља, 6. септембар 2015.

Напад на српске младиће у Косовској Митровици!

недеља, 6. септембар 2015. | КМ новине 0

У Косовској Митровици, у мултиетничком насељу Бошњачка махала, синоћ су око 23:30 нападнута три младића српске националности.

Напад на српске младиће у Косовској Митровици!

После јучерањег убиства у покушаја српског младића у Клокоту, истог дана увече напад на групу српске деце у Косовској Митровици!

По речима нападнутих, док су се враћали из града приметили су групу око десетак Албанаца који су кретајући се га главном мосту, гледали према њима и "домунђавали" се како да их нападну.

"У једном тренутку су кренули ка нама,а то смо и очекивали по погледима. Ми смо одлучили да се бранимо, све док они нису извадили ножеве. Били смо приморани да бежимо и да се сакријемо где стигнемо. Док смо били у бегу, викао сам полиција, али нико није дошао."
- говори један од нападнутих.


Након тога, група Албанаца се упутила ка главном мосту и без проблема прешла мост ка јужном делу града.


Бошњачка махала је позната по учесталим нападима, провокацијама и ескплозијама.


Апелујемо на вас да своју децу обавезно испраћате до града и сачекате их када се враћају.КПС полиција по нашем мишљењу,а и по вашем (по анкети коју смо спроводили недавно) не обавља регуларно свој посао и на њих нико не може да се ослони и очекује безбедност.


Евидентно је да што су преговори у Бриселу "повољнији" по Србе то више слободе Шиптари имају, осећају и користе да поново нападају и убијају Србе онако како су то деценијама уназад чинили.

Можда ће нека гарнитура српске поданичке струје у Косовској Митровици изаћи да колоном аутомобила и застава прослави и овај напад као још један сусрет мултиетничкогог састава који се десио у Косовској Митровици?




Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине