Вести:

петак, 25. септембар 2015.

Грачанички стражари се докућавају… за сада је мирно (ВИДЕО)

петак, 25. септембар 2015. | КМ новине 0

Грачанички стражари се докућавају… за сада је мирно (ВИДЕО) Честита породица Јаковљевић Новице нас је удостојила свог малог вајата тако да смо га данима уређивали како неки од Грачаничких стражара не би више морали под шаторе или да спавају по колима, као до сада(пошто је полиција, срамно, покушала да поплаши неколицину мештана да нас не приме у своје напуштена домаћинства).

Грачанички стражари се докућавају… за сада је мирно (ВИДЕО)

Богу хвала, данас смо се пребацили у вајат а од понедељка, ако Бог да, почињемо припремање и још једне оронуле куће за усељење, из другог домаћинства породице Јаковљевић Богдана.

Оно што нас посебно радује је вест да нека наша браћа Хришћани планирају купити кућу поред Светиње Грачанице- тако да ускоро и стражари неће више бити избеглице, јер се Хришћани не боје блефова масонске полиције.



Међутим, за стражарење је лако- најважнији су доласци верног народа сваке недеље и празника(09:00) у што већем броју да саборним молитвама победимо страх или побудимо савест владике Милутина- да нам, на уштрб пријатељства са властодршцима, пошаље свештеника који би предстао народу и поново наставио богослужити Грачаничке Литургије.

Грачаница нам је даноноћно на оку(сл.1.)… а побринули смо се и приредити додатни објектић за коначиште(сл.2.)… надам се да ће бити више Срба да се окупе испод крушке ако почну несреће (да се мало и нашалимо (сл.3.))…



       Жива је Грачаница – Здрава је Изворска вода;

Против бране Ровни – док не дође Слобода!
Литија Ваљевом 22.септ.2015.



После бандитског, политичко-полицијског, монструозног разарања порте (конака, звоника, дворишта…) чудотворног манастира Светог Архангела Михаила- Грачанице и избацивања икона из саме Цркве… у име, наводног, „почетка пуњења бране Ровни“ – које је било само изговор масонима-антихришћанима из власти да отпочну са разарањем манастира. Народ је и овог пута, али са још већим жаром и надахнућем, изашао на свој свакомесечни протест против државног антихришћанског терора улицама Ваљева. Надахнуте беседе, дозивање одбеглог владике Милутина, опомене полицији да ће за све антихришћанске репресије командно одговарати кад-тад… и на крају молитвена певајућа Литија улицама која је дирнула срце свакога ко ју је видео… Полиција је све чинила како би заплашила народ- те је јавно објавила да ће снимати ову Литију- али у томе ни најмање није успела, чак је у Литији било више људи него на протестном скупу… Тако да уколико тајне службе окупиране Србије, типа, БИА-ЦИА-МИ-а комбинације, ако ово одгледају- могу се и оправославити… те одложити пропаст која се над земљом надвила због сличних богоборних дела… 


ИстиноЉубље свима Вама!



Извор: Истинољубље    :: © 2014 - 2015 ::    Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине