Вести:

уторак, 29. септембар 2015.

др Драган Петровић: Бриселским споразумом омогућен геноцид и над Србима на северу КиМ (ВИДЕО)

уторак, 29. септембар 2015. | КМ новине 0

Бриселским споразумом је омогућен наставак шиптарског геноцида над Србима на Косову и Метохији а сада и на северу покрајине што је до парафирања споразума било незамисливо.

др Драган Петровић: Бриселским споразумом омогућен геноцид и над Србима на северу КиМ (ВИДЕО) #косово #брисел #вести "споразум #новине #км #север #шиптари #геноцид
др Драган Петровић / фото: КМ Новине


Ово у интервјуу за "КМ Новине" каже др Драган Петровић поткрепљујући тврдњу тиме да странци у слободном разговору па и у својим дописима наводе да је отварањем моста, као битне ставке овог споразума, отворен пут ка промени етничке структуре становништва што директно значи спровођењу геноцида. Каквог геноцида имамо прилике да видимо јужно од Ибра где ни у једном урбаном месту више нема Срба.

Шиптарима на пут више нико не може стати јер су најпогубније ствари урађене на самом почетку склапања споразума, предате су матичне и катастарске књиге, а са преласком полиције и судства у реку шиптарски квази-институција, они су остварили потпуни монопол над животима и судбинама овдашњих Срба.

Решење, и то тек делимично, Петровић види у одбацивању Бриселског споразума и за почетак повратак на позиције од пре 2012. године када је у овом делу покрајине држава Србија имала готово пуну надлежност.





Извор: КМ Новине :: © 2014 - 2015 :: Молимо за навођење извора

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине